Najnovije vesti
Slobodno vreme
Živite u Nemačkoj? Važna vest za vas – bez ovoga ne krećite na put

Živite u Nemačkoj? Važna vest za vas – bez ovoga ne krećite na put

Mnogo je ljudi koji više vole da putuju kada se vreme prolepša na ovoj strani sveta, pa se tako sada prave veliki planovi, počevši od toga kuda za Prvi maj, pa do velikih planova za letnji odmor. Sigurno ste mnogo puta bili u situaciji da tokom puta, kada menjate države, zone, kontinente, morate da menjate kartice u telefonu, što vam oduzima vreme i sve čini komplikovanijim.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: shutterstock
.

Za to postoji rešenje. Ukoliko živite na teritoriji Nemačke, informacije koje slede su od velike koristi svakome od vas koji putujete ka zemljama bivše Jugoslavije.

Benefiti prelaska u MTEL Germany

U Nemačkoj možete da birate MTEL Germany mobilnu mrežu, i ovim izborom ćete dobiti sve pogodnosti koje nude i drugi nemački operateri, ali i dodatne benefite kada odete u svoj zavičaj, ili otputujete na odmor u neku drugu zemlju van EU.

Prelaskom u MTEL Germany mobilnu mrežu, NE MENJATE svoj postojeći broj! Kakvo olakšanje, ne morate svima iz početka da javljate svoj novi broj. NEMATE roming, kako u zemljama EU, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, tako ni u zemljama bivše Jugoslavije.

.
Foto: Una Vasković / Promo
.

Šta znači to što imate besplatne razgovore u MTEL zoni?

To znači da kada dođete u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, vaš telefon će se automatski povezati na mts(mtel) i imaćete mogućnost da potpuno BESPLATNO razgovarate sa celom familijom i svim prijateljima koji su korisnici mts (mtel) mreže, a pozivi ka ostalim mrežama će vam se tarifirati po regularnim cenama, bez rominga.

Sve vaše prijatelje i rodbinu, koji su u mts mreži, kada dođete u Srbiju možete zvati neograničeno, i besplatno, i ka mobilnom i ka fiksnom telefonu.

Ako odlučite da pored domovine obiđete i neke druge interesantne zemlje, na primer ako putujete u Tursku, Albaniju, Egipat, Izrael, Indiju,...kada sletite u neku od pomenutih zemalja, nalazićete se u friendly zoni MTEL mreže, što znači da ćete imati sasvim dovoljno interneta da javite mami da je Egipat božanstven, Indija ogromna i mistična, Turska ima neodoljive hotele i prelepo more,..., a svi dolazni pozivi će vam biti besplatni.

Jedan od benefita je svakako i zaštita koju ćete imati kao korisnik MTEL mreže. U vreme internet zloupotreba, bićete zaštićeni od svih potencijalnih situacija koje ukazuju na zloupotrebu, kao i od neželjenih sadržaja. A uz sve to, MTEL će vam priuštiti i najbolji TV program sa naših prostora!

.
Foto: Una Vasković / Promo
.

Sigurno ćete želeti još dodatnih informacija, a možete se informisati putem sajta mtelgermany.de , ili pozovite broj telefona +4915 310 310 310.

Putujte rasterećeni brige da li ćete imati internet, koliko će vam nakon putovanja iznositi račun za telefon, i slično. Samo krenite, i radujte se dolasku u zavičaj, pravite velike planove kako da posetite neke druge zemlje koje vas privlače – jer, pre nego u svim knjigama na svetu, najbolje priče pronađene su između stranica pasoša – i uz MTEL Germany!