Sajam zapošljavanja “Career Fair“ biće održan 17.aprila na FTN-u

NOVI SAD- Prvi sajam zapošljavanja koji je namenjen studentima mašinske i saobraćajne struke pod nazivom „Career Fair“ biće održan 17. aprila na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Organizator sajma zapošljavanja „Career Fair“ je Savez studenata fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a namenjen je studentima mašinske i saobraćajne struke.

Studenti će na sajmu imati priliku da se upoznaju sa potencijalnim poslodavcima, koji će uzeti učešće na sajmu, ali i da saznaju informacije o potencijalnim praksama i mogućnostima zaposlenja. Moći će da dobiju informacije o misijama, vrednostima, uslugama i radnim uslovima kompanija. Takođe, studenti će imati priliku da kroz učešće na predavanjima i radionicama saznaju neophodne informacije na temu zapošljavanja.

Sam cilj sajma je da studentima pruži mogućnost da se informišu o potencijalnoj praksi ili zaposlenju, a kompanije će imati priliku da predstave svoj rad studentima i na koji način se pozicioniraju na tržištu rada.
Ukoliko tražite priliku, „Career Fair“ je mesto gde je možete pronaći.

Organizatori su pozvali studente da prate sve informacije na zvaničnim profilima ovogodišnjeg sajma. Studentima poručuju da se pripreme za moguće intervjue vežbajući odgovore na česta pitanja o svom iskustvu, hobijima kao i motivaciji za rad u određenoj kompaniji. Takođe, savetuju da smislite pitanja za poslodavce kako biste bolje razumeli njihovu ponudu.

Na sam dan sajma biće lociran i kutak za biografije, gde će studenti moći da ostave svoj CV.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.