Style

Ljubav

Suzana Mančić otkrila kako je smršala 11 kilograma: Recept za savršen izgled (FOTO)

Suzana Mančić uspela je da pomoću dijete smrša 11 kilograma i svoju liniju dovede do savršenstva.

Suzana Mančić otkrila kako je smršala 11 kilograma: Recept za savršen izgled (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Iako je u sedmoj deceniji života, Suzana Mančić i dalje pleni svojom pojavom i održava besprekornu figuru. Nedavno je otkrila svoje tajne održavanja vitke linije, ističući važnost zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti.

Slične vesti: Jelena Đoković: Jednostavna elegancija u farmerkama za proleće (FOTO)

Bivša voditeljka i pevačica priznala je da je u jednom trenutku imala višak kilograma, posebno nakon menopauze, ali je brzo rešila da se tome suprotstavi. Suzana je uspela da izgubi 15 kilograma za samo mesec dana, odlučivši se za dijetu s malo ugljenih hidrata, koja se sastojala od dva praškasta obroka i lagane večere.


Foto: Instagram printscreen/suzanamancic official

"Dan uvek počinjem limunadom i kesicom suplemenata koji sadrže sve potrebne minerale i vitamine. To isto pijem i za ručak", otkrila je Mančić.

Nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju svog doručka, ističući važnost pravilne ishrane: "Ko radi, ne boji se gladi! A vi, ne zaboravite doručak, važan je."

Jedan od njenih trikova za održavanje vitke linije su i kiseli krastavci, koje redovno konzumira. "Viđala sam Moskovljanke kako našminkane šetaju ulicom i jedu kisele krastavce", delila je Suzana. Kiseli krastavci su bogati mineralima i vitaminima, a takođe su i slani, hrskavi i hidrirajući, čineći ih savršenim izborom nakon treninga.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/24sedam

Povezane vesti:


>