Najnovije vesti
Zabava
Poznata pevačica žestoko udarila na Slobu Radanovića: "Nema stav, ponaša se kao ženica"

"NEMA STAV, PONAŠA SE KAO ŽENICA" Poznata pevačica žestoko udarila na Slobu Radanovića: "Meni je to strašno"

Pevačica Maja Nikolić poznata je kao neko ko bez zadrške iznosi svoje mišljenje, a sada je uputila žestoke reči Slobi Radanoviću i Asminu Durdžiću.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Sloba Radanović Foto: Snežana Krstić / Ringier
Sloba Radanović

- Sloba Radanović je dete Pinka, ali to nema veze s ovim što sam zaključila. On je čovek koji nema svoj stav, ponaša se kao ženica. Uvek kad ga neko u intervjuu pita da iskreno kaže šta o nekome misli, on odgovori: "Ma svi su super, svi su dragi, nemam problem ni s kim!". To radi čak i kad ima problem. Jednostavno neće da uđe u bilo kakvu raspravu. Meni je to strašno - rekla je Maja, pa dodala:

Blic preporučuje
Maja Nikolić
Foto: Youtube / screenshot
Maja Nikolić

- Mene su često razapinjali zbog dugačkog jezika, ali je bar narod sa mnom znao na čemu je. Nemam tih problema, volim da kažem sve što mislim, da narod zna na čemu smo, tako da je to kod mene dobra osobina. Za druge ne odgovaram, ali lepo je kad narodu predstavite svoje pravo lice, a ne neke fikcije - poručila je pevačica u emisiji "Pitam za druga".

Takođe, Nikolićeva je sinoć, između ostalog, komentarisala i Asmina Durdžića.

Asmin Durdžić
Foto: Ringier / Ringier
Asmin Durdžić

- Jeste li videli kako izgleda bivši muž od AnelI? Pogledajte sliku, pa će vam biti jasno da je Stanija sa njim zbog novca - rekla je ona, dok se Asmin kasnije oglasio.

- A kako je to izgledam? - napisao je Asmin uz snimak Majinog gostovanja.

Asmin izvređao Maju Nikolić
Foto: Instagram
Asmin izvređao Maju Nikolić

- Nemoralna baba koja se slika polugola po Instagramu i služi za sprdačinu! Da li te se stide sinovi? - započeo je Durdžić, pa nastavio:

- Gde peva ova propala pevačica što se pod stare dane skida po netu, a niko je neće? Možda su te nekad razvlačili dok si ličila na nešto, a sad te ni štapom ne bi dirali, babo klimakterična, što znaš samo da laješ po drugima. Propala pevačica, propala je*ačica - šokirao je Asmin.

VIDEO: Maja Nikolić i Era Ojdanić se ljube u usta