Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Igor Duljaj, Detalj sa meča Partizan - Voždovac, Igor Duljaj (Foto: Sportal/Aleksandar Dimitrijević)
i

Igor Duljaj, Detalj sa meča Partizan - Voždovac, Igor Duljaj (Foto: Sportal/Aleksandar Dimitrijević)

Duljaju laknulo posle drame protiv Voždovca: Iskreno, pribojavao sam se penala

Vladimir Kolarik - Vest objavljena: 17:40 - 10.04.2024

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su nakon boljeg izvođenja penala slavili protiv Voždovca, a trener crno-belih Igor Duljaj je na kraju mogao biti zadovoljan krajnjim ishodom susreta u Humskoj.

Partizan je nadoknadi prvog poluvremena poveo golom Sameda Baždara i tu prednost održavao do finiša utakmice, a onda su usledili problemi za crno-bele.

Najpre je u 70. minutu Džunior Flemings propustio priliku da iz jedanaesterca donese izjednačenje Voždovcu, da bi gosti u 89. minutu preko Stefana Prigića ipak došli do izjednačenja i penal serije.

Tako je junak "parnog valjka" bio golman Aleksandar Jovanović, koji je sa dva odbranjena udarca odveo Partizan među četiri najbolja tima u najmasovnijem takmičenju.

Čestitke za sve aktere utakmice. Mislim da smo odigrali veoma kvalitetnu utakmicu, posebno u prvom poluvremenu gde smo kontrolisali loptu. Nije bilo mnogo grešaka, imali smo neke šanse. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu, međutim, kada se malo opustite uvek sledi kazna. Iskren da bude, pribojavao sam se penala, jer kroz svoju igračku karijeru nisam imao puno sreće... U svakom na kraju će se pamtiti prolazak u narednu rundu - rekao je Duljaj.

Trener Partizana je nakon meča čestitao i mladom kolegi iz suparničkog tabora Nikoli Mitiću na odličnoj partiji njegovog tima i poželeo mu mnogo sreće u nastavku Superlige.

Ono što želim od srca mladom kolegi jeste da nastavi sa ovakvim igrama, jer se ovde vidi njegova slika, njegova ideja. Želim mu da kroz plej-aut zadrže mesto u Superligi i da se vidimo sledeće sezone - zaključio je Duljaj.

Pročitajte još:

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Detalj sa meča FK Napredak - FK Crvena zvezda/Foto:  FK Crvena zvezda
21 40
Crvena zvezda

21:40 - 16.05.2024

video Kneževićev ples u Lazarevom gradu: Zvezdina četvorka protiv Napretka, proradio Sremčević

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Napredak u Kruševcu rezultatom 4:0, u šestom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Golove za goste postigli su Nikola Knežević u osmom, Aleksandar Katai u prvom minutu nadoknade prvog dela, kao i Uroš Sremčević u 42. i 68. minutu. Zvezda je odavno osvojila sedmu uzastopnu titulu, ovom pobedom je došla do 93 boda, Napredak je na osmom mestu sa 40 bodova.

Ćabi Alonso, Detalj sa meča Roma - Bajer Leverkuzen (Foto: Gennaro Masi/LiveMedia / ipa-age / IPA / Profimedia)
14 17
Fudbal

14:17 - 16.05.2024

video Alonso: Želim da nam ovo bude istorijska sezona

Nedelju dana uoči finala Lige Evrope, glavni trener Bajera iz Leverkuzena, Ćabi Alonso, bio je raspoložen kada je razgovarao sa medijima u sredu otkrivši koji im je glavni cilj ove sezone.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

Nikolas Jari. Foto: FABRICE COFFRINI / AFP / Profimedia
22 40
Tenis

22:40 - 16.05.2024

Šok u Rimu: Čileanac izbacio Cicipasa

Čileanski teniser Nikolas Jari plasirao se u polufinale mastersa u Rimu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa rezultatom 3:6, 7:5, 6:4.