0
Košarka

FOTO: Printscreen

AMERI ODUŠEVLJENI EGZUMOM: „On je bio u Beogradu, igrao je u Partizanu!“ (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.24 u 13:50

Dante Egzum je prošle godine došao u Partizan i pokazao zašto je bio četvrti pik NBA drafta, dobre igre u crno-belom dresu preporučile su ga Dalas Maveriksima koji su ga na kraju i doveli, a to im se itekako isplaćuje.

O tome govore i novinari iz Amerike, koji su oduševljeni partijama Australijanca.

Novinar Rajen Rusilo u podkastu Bila Simonsa ga je istakao kao jednog od pojedinaca sa najvećim uticajem u NBA među igračima koji igraju manje od 20 minuta po meču. 

Verovao ili ne, jer ćeš misliti da je zbog ove utakmice, a nije, to je Dante Egzum. Ne pričam samo o tome da je dobar u svojoj ulozi. On je bio van lige bukvalno tri godine – počeo je priču Rusilo.

Tada se uključio Simons otkrivši da vrlo dobro zna za KK Partizan i beogradsku košarku.

Gde je igrao, u Partizanu? U jednom od evroligaških ekipa? Bio je u Beogradu? – pitao je Simons.

 

A ni poslednjih nekoliko godina koje je bio u ligi nije radio ništa. Tako da šest godina nije bio na NBA radaru, a tri godine uopšte u ligi. A sada uđe, odigra zaista ključnu ulogu, pritom je propustio veći deo januara i februara zbog oporavka, za šta će mnogi reći da je tipični Dante, a onda šutira 59 odsto za tri u martu. Imao je veliku trojku protiv Sakramenta, veliki pogodak sada protiv Hjustona – nastavio je Rusilo. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter