1
Košarka

Nebojsa Covic (L) and Vesna Covic during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Reak Madrid at Stark Arena on December 19, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČOVIĆ O UVREDAMA NAVIJAČA: „Kažete da je bila dobra atmosfera, a delegatski izveštaj o Čoviću, Vesni…“

Objavljeno: 08.04.24 u 21:56

Osvrnuo se i na skandiranje protiv Željka Obradovića od strane navijača Zvezde

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović večeras je gostovao u emisiji „Indirektno“ na TV K1.

On je govorio o raznim temama, spomenuo je odnos između večitih rivala, otkrio koliki je budžet kluba, a rekao je i da se zalaže da naša dva najveća kluba Crvena zvezda i Partizan igraju Evroligi. Govorio je i o navijačima dva naša najveća kluba i nije mu jasno kako do sada neki nisu kažnjeni.

Nisam video da su kažnjeni navijači koji pevaju odvratne pesme. Ja imam decu i unuke i godinama slušam odvratne pesme vaših navijača. Sada se pominju neki sultani u tim pesmicama, koje su naručene od strane navijača. Ne dešava se ništa ovde slučajno – rekao je Čović.

Potom se osvrnuo na skandiranje protiv Željka Obradovića od strane navijača Zvezde.

Ja sam rekao ljudi „nemojte“. Ali što bežimo od nečega da li je državni projekat ili ne. I Partizan i Zvezda su u neku ruku državni projekti. Kao što je rekao predsednik Vučić, mi bez države ne bismo mogli da funkcionišemo. Sada je bitno da vidimo ko koliko poštuje državu. Da vidimo da li su namenski trošene pare iz države iz zapisnika. Što bi se to krilo? – zapitao je Čović.

Kaže da utakmice treba da se prekidaju kod konstantnih uvreda, a zatim je i pecnuo Obradovića.

– Prvo vređanje opomena, drugo opomena, treće – skidaju se pištaljke i nastavljamo kada se isprazne tribine. I tako treba. Nije tačno, malo je blaže nego u ABA ligi. Malo više. Mislim da nije očekivano da se vređaju porodice. Ja nikada nisam rekao zahvaljujem se navijačima, bila je dobra atmosfera, a onda vidite delegatski izveštaj o Čoviću, Vesni, a ti kažeš da je bila divna atmosfera. Pa nisam ni ja mislio na to, nego na ambijent.  

8
7

1 Komentara

  1. Smećar, kokošar, kriminalac sa dosijeom u fioci, kancer društva i naravno košarke. Kako ono beše, kad ode Dule biće mir, ode Dule pre 10 godina al ostalo djubre i naravno da nema mira, 845 saopštenja, čačkanja, kukanja….dok smeće ne završi u zatvoru biće ovako.

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter