Služba za katastar nepokretnosti u Pančevu na drugom mestu po uspešnosti

PANČEVO – Služba za katastar nepokretnosti u Pančevu našla se na drugom mestu rang liste radne uspešnosti za prvi kvartal ove godine, koju je sačinio Republički geodetski zavod.

Služba za katastar nepokretnosti u Pančevu je u kategoriji odeljenja dobila ocenu 3,98 i tako se našla na drugom mestu.

Prvo mesto zauzelo je odeljenje ove službe u Čačku (ocena 3,99), a treće na Novom Beogradu (3,70).

Na ovoj rang listi se, inače, nalazi 51 odeljenje u Srbiji.

U kategoriji grupa, Služba za katastar nepokretnosti u Novom Bečeju zauzela je peto mesto sa ocenom 3,97, dok se služba u Sečnju nalazi na 34. mestu sa ocenom 3,23.

Najuspešnija služba u kategoriji grupa bila je beočinska, koja je dobila ocenu 3,99.

Kako navode u Republičkom geodetskom zavodu, rang lista postignutih rezultata sačinjena je nakon obavljenog ocenjivanja radne uspešnosti za prvi kvartal 2024. godine. Vrednovanje radne uspešnosti sprovedeno je po Pravilniku o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta.

U Republičkom geodetskom zavodu tvrde da su službe za katastar nepokretnosti zabeležile značajan rast radne uspešnosti u prvom kvartalu ove godine, zahvaljujući reformi katastra i potpunoj digitalizaciji poslovnih procesa.

„Procenat rešenih predmeta u katastru je nastavio sa porastom i u 2024. godini, uz približno isti broj zaposlenih kao i prethodnih godina, pri čemu je 33 odsto službi za katastar prevazišlo očekivanja, dok je 67 odsto službi ispunilo zadate ciljeve. U prva tri meseca 2024. zabeležen je rast efikasnosti rada katastra, gde je rešeno 2.047 predmeta više u odnosu na isti period prethodne godine. Prosečna ocena rezultata rada katastarskih službi za celu Srbiju iznosila je 3,41 od maksimalnih četiri, dok je prosečna ocena odeljenja vodova u istom periodu iznosila 3,45“, kažu u Republičkom geodetskom zavodu.

Najuspešniji region u prvom kvartalu bila je Vojvodina sa 50.981 rešenim upravnim predmetima, dok se na drugom mestu nalazi Grad Beograd sa 38.256 rešenih upravnih predmeta.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.