0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ POSLAO JASNU PORUKU POSLE POBEDE U HUMSKOJ: Evo šta je šef struke Partizana rekao!

Objavljeno: 07.04.24 u 23:14

Jasan je bio šef struke Partizana.

Parizan večeras od 20.00 časova na svom stadionu dočekao nezgodnu ekipu Novog Pazara, gde traži treći vezani trijumf u prvenstvu.

Konačan rezultat meča jeste bio 2:0 za crno-bele.

Igor Duljaj je bio zadovoljan viđenim nakon meča.

– Tri važna boda, pohvalio bih Pazar jer su došli ovde i igrali fudbal, imali smo šanse i mi i oni, naša ekipa se malo zadovoljila u drugom poluvremenu, to je nešto što može da se kritikuje, i mogli smo da uđemo u problem. Bilo je šansi, dobrih poteza, drago mi je kada imamo podršku naših navijača, koji su došli u velikom broju. Kolegi želim sve najbolje, znam da će ekipu dovesti na željeni nivo – rekao je Duljaj.

– Dres Partizana je izuzetno težak, kod nas nema ništa spokojno, ništa lako, razmišljamo o prvoj sledećoj utakmici, pre nego smo počeli sezonu, rekao sam da želimo da imamo Evropsku kartu, ništa nije gotovo dok ne bude gotovo i dok imamo jedan broj igrača koji imaju ne veliki broj godina i svoju vrednost i da ovaj tim sutra ima šta da ponudi na tržištu.

Trener Novog Pazara Slavko Matić bio je takođe kratak.

– Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi, ne treba tražiti nikakav alibi, mi smo se kroz Partizan pripremali za Kup utakmicu. Partizan je bio bolji, ali je falilo sreće, jer smo na 0:0 imali dve šanse, falilo je šanse kod penala, nekad pokažemo šta hoćemo, pokažemo ideju, Partizan nas je fizički nadtrčao, Pazar ne trči dovoljno, pokušali smo da se nadigravamo s Partizanom. Partizan je veliki klub, znamo gde smo došli, a našim momcima želim malo više sreće u nastavku.

 

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter