Poznati parovi četvrtfinala ABA lige: Partizan protiv Igokee, Zvezdin rival Studentski centar 1Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

Sutrašnjom utakmicom 26. kola ABA lige između Partizana i Zadra u „Areni“ (19.00) završava se ligaški deo takmičenja, a već su poznati i svi parovi četvrtfinala plej-ofa.

Crvena zvezda je večeras savladala Split (92:73), u duelu u kojem bi domaćin eventualnim trijumfom uspeo da se dočepa osmog mesta i učešća u doigravanju.

Crveno-beli su, uprkos tome što su ranije obezbedili prvo mesto na tabeli, odigrali bez kalukulacija, pa će u četvrtfinalu njihov protivnik biti Studentski centar, rival Partizana biće Igokea, Mega se sastaje sa Cedevita Olimpijom, a Budućnost sa Zadrom.

Četvrtfinalna serija počinje duelima u petak 12. aprila, revanši su sedam dana kasnije, eventualne majstorice su na programu 26. aprila, a u polufinale će se plasirati ekipa koja prva dođe do dve pobede.

Serije u polufinalu počinju mečevima koji će se igrati 3. maja, revanši sedam dana kasnije, dok su eventualne majstorice na programu 13. maja.

Prvi meč u finalu igra se 19. maja, a šampiona će biti ekipa koja prva ostvari tri trijumfa.

Trofej najboljeg u regionalnom takmičenju brani Partizan, koji je prošle godine u finalu bio bolji od Crvene zvezde.

ČETVRTFINALE

Crvena zvezda – Studentski centar
Partizan – Igokea
Budućnost – Zadar
Mega – Cedevita Olimpija

POLUFINALE

Crvena zvezda/Studentski centar – Mega/Cedevita Olimpija
Partizan/Igokea – Budućnost/Zadar

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari