Tenis

Đoković progovorio o Zimonjiću, ali i Ivaniševiću

Đoković progovorio o Zimonjiću, ali i Ivaniševiću
Foto: Tanjug/AP | Đoković progovorio o Zimonjiću, ali i Ivaniševiću

Proslavljeni srpski teniser Nenad Zimonjić već dvije sedmice nalazi se u stručnom štabu Novaka Đokovića.

On će uz Novaka biti i tokom mastersa u Monte Karlu, ali još uvijek se ne zna hoće li naslijediti Gorana Ivaniševića na mjestu trenera najboljeg tenisera svih vremena, prenosi Sport Klub. 

„Nenad je moj prijatelj dugo vremena. Bio mi je selektor u Dejvis kupu, zajedno smo osvojili ATP kup. Uvek smo imali dobru komunikaciju. Dopada mi se njegovo razmišljanje o tenisu, kako vidi moju igru i ostalih tenisera. Uvek mi je pomagao, bio mi je kao mentor, stariji brat. Uvek smo imali ovakav odnos, rekao je Novak  – objašnjava Novak u intervjuu za „L’Ekip“ i dodao:

„Bio sam su Beogradu kada sam počeo da treniram na šljaci.  Pitao sam ga da li postoji mogućnost da bude sa mnom tada i tokom mastersa u Monte Karlu. Pristao je. Kada se završi ovaj turnir, razgovaraćemo šta dalje. Do sada sve je bilo kako treba, kao i uvek. Nešto novo i osvežavajuće“.

Đoković je pričao i o prekidu saradnje sa Ivaniševićem. 

„Goran je sve odlično objasnio u poslednjem intervjuu. Obojica smo osetili da smo dali sve u našoj saradnji. Jednostavno, kucnuo je čas za promene. Uvek će ostati moj prijatelj i moje porodice. Rezultate koji smo postigli sami za sebe govore“, poručio je Đoković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije