Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Rokas Gedraitis, Detalj sa meča KK Crvena zvezda - KK Virtus/Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal
i

Rokas Gedraitis, Detalj sa meča KK Crvena zvezda - KK Virtus/Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal

"Rekao sam to 100 puta..." Giedraitis progovorio o pregovorima za novi ugovor u Zvezdi

Bojan Vinulović - Vest objavljena: 10:20 - 05.04.2024

Rokas Giedraitis izazvao je velike simpatije navijača Crvene zvezde u ovoj sezoni, mnogi bi voleli da ostane u klubu, on je progovorio o svom statusu.

Posle poraza od Olimpijakosa, Giedraitis je bio utučen jer je imao priliku da prelomi meč na stranu beogradskih crveno-belih.

„Teška utakmica… Mislim da su mali detalji bili najvažniji i da su presudili. Kao neko ko voli da šutira, promašio sam trojku u završnici. Iskren da budem, nisam očekivao da ću imati otvoren šut. Posle toga je Nedović promašio šut. Sve u svemu, mali, veoma mali detalji su prevagnuli na stranu Olimpijakosa“, rekao je Gedraitis za Meridian sport.

Ostala je još jedna utakmica u Evroligi – protiv Efesa.

„Rekao bih da sezona u Evroligi nije dobra. Mislim da su svi imali mnogo veća očekivanja. Ali mislim da niko ne osvaja titulu za jednu godinu. To baš nije lako. Sigurno treba raditi na tome. Potrebno je da ekipa vremenom raste i da će kontinuiranim radom postati pravi tim. Mislim da je prvi deo evroligaške sezone mnogo uticao. Izgubili smo nekolicinu utakmica sa dve ili tri razlike i na kraju – to nas je koštalo mnogo“.

Litvanskom košarkašu ugovor ističe na kraju sezone, ostaje dilema hoće li ostati u klubu.

„Ne znam ništa o tome. Zaista niko nije pričao sa mnom, niti mojim agentom oko novog ugovora. Srećan sam ovde. Rekao sam to sto puta. Srećan sam zaista. Moja žena i moja porodica su srećni. Hajde da vidimo. Mislim da pre svega treba da završimo posao, a onda da pricamo o svim ostalim stvarima. Treba da osvojimo ligu. Imamo važnija posla od mog ugovora“, zaključio je Gedraitis.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksa Avramović, Alba - Partizan (FOTO: Profimedia / Tilo Wiedensohler / imago sportfotodienst)
10 10
KK Partizan

10:10 - 05.04.2024

Partizanu trebaju saveznici u Evroligi: Istanbulski derbi će Grobari gledati kao da je večiti, evo ko i kada prenosi meč

Košarkaši Partizana najzad su uspeli da urade ono što su morali - kada više nisu imali pravo na grešku u Evroligi pobedili su Albu u 33. kolu na gostovanju i sačuvali nadu za plasman u top 10. I drugi rezultati u četvrtak išli su na ruku crno-belima, pa Valensija posle debakla od Asvela više ne može u plej-in, baš kao ni Žalgiris nakon poraza u Monaku. Ipak, zbog kikseva u prethodnim mečevima, sudbina crno-belih zavisi od drugih, a sve bi moglo da bude mnogo jasnije ovog petka.

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Detalj sa meča FK Napredak - FK Crvena zvezda/Foto:  FK Crvena zvezda
21 40
Crvena zvezda

21:40 - 16.05.2024

video Kneževićev ples u Lazarevom gradu: Zvezdina četvorka protiv Napretka, proradio Sremčević

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Napredak u Kruševcu rezultatom 4:0, u šestom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Golove za goste postigli su Nikola Knežević u osmom, Aleksandar Katai u prvom minutu nadoknade prvog dela, kao i Uroš Sremčević u 42. i 68. minutu. Zvezda je odavno osvojila sedmu uzastopnu titulu, ovom pobedom je došla do 93 boda, Napredak je na osmom mestu sa 40 bodova.

Ćabi Alonso, Detalj sa meča Roma - Bajer Leverkuzen (Foto: Gennaro Masi/LiveMedia / ipa-age / IPA / Profimedia)
14 17
Fudbal

14:17 - 16.05.2024

video Alonso: Želim da nam ovo bude istorijska sezona

Nedelju dana uoči finala Lige Evrope, glavni trener Bajera iz Leverkuzena, Ćabi Alonso, bio je raspoložen kada je razgovarao sa medijima u sredu otkrivši koji im je glavni cilj ove sezone.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

Nikolas Jari. Foto: FABRICE COFFRINI / AFP / Profimedia
22 40
Tenis

22:40 - 16.05.2024

Šok u Rimu: Čileanac izbacio Cicipasa

Čileanski teniser Nikolas Jari plasirao se u polufinale mastersa u Rimu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa rezultatom 3:6, 7:5, 6:4.