Najnovije vesti
Zabava
Maja Nikolić progovorila o teškom životnom periodu: "Bila sam bez dinara"

"DIREKTOR ŠKOLE MI JE DAO NOVAC" Maja Nikolić progovorila o teškom životnom periodu: "Bila sam bez dinara"

Maja Nikolić poznata je po svojoj iskrenosti, a sada je pevačica otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Maja Nikolić Foto: Youtube / screenshot
Maja Nikolić

Maja je otkrila da joj je direktor škole dao novac kako bi mogla da ode na muzičko takmičenje u kojem je osvojila pobedu.

Blic preporučuje
Maja Nikolić
Foto: Youtube / screenshot
Maja Nikolić

- Što se tiče karijere, najsrećniji trenutak bio je 7. februara 1994. godine kada sam iz školske klupe pobedila, autobusom Niš – Ekspresom, direktor škole mi je dao novac, jer moji roditelji nisu bili bogati i došla sam sa pozajmljenom haljinom iz butika u koji me je odvela prijateljica. Bez dinara sam došla i osvojila tri prve nagrade sa pesmom „Odlazi“ i tada je krenula moja karijera. Postala sam popularna u bivšoj Jugoslaviji, sve moje turneje su krenule kada sam imala 18 godina, to je prosto za mene bilo čudo - prisetila se Maja za "Grand".

"Sanja Marinković je ološ"

Podsetimo, Maja je zbog svoje iskrenosti i britkog jezika neretko ulazila i u sukobe, a jedan od njih je i sa voditeljkom Sanjom Marinković.

Sanja Marinković
Foto: Snežana Krstić / Ringier
Sanja Marinković

- Mene je Sanja Marinković uvredila kada sam gostovala kod nje u emisiji 2015 godine, odmah nakon emisije ja sam za nju rekla sve što sam imala. Ona sve goste u emisiji, a pretežno žene vređa. Njena izjava da se zahvaljuje ženama što se prave manje glupe nego što jesu je sramna. Ja sam izjavila da je ona retko glupa, bezobrazna voditeljka koja je uz to i ološ i kompleksaš. Stojim i danas pri toj izjavi. Ona iseče delove iz emisije i na kraju ispadne da sam ja rekla ono što nisam rekla. Prosto tako iseče da bi neko ispao glup - rekla je Maja nedavno za Hajp.

VIDEO: Scena: Maja Nikolić