Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Andrea Trinkijeri (FOTO: Profimedia / IMAGO / imago sportfotodienst)
i

Andrea Trinkijeri (FOTO: Profimedia / IMAGO / imago sportfotodienst)

"Kako da ga zaustavim? Idem u crkvu..." Trinkijeri ima poseban plan za najboljeg strelca u istoriji Evrolige pred "biti ili ne biti" meč

Bojan Marinković - Vest objavljena: 20:18 - 03.04.2024

Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri dao je izuzetno zanimljiv odgovor koji je nasmejao sve novinare, na pitanje kako planira da zaustavi Majka Džejmsa u utakmici protiv Monaka.

Žalgiris gostuje Monaku u 33. kolu Evrolige i potrebna mu je pobeda kako bi uoči poslednje runde sačuvao šanse da se domogne plej-ina.

Svestan je Trinkijeri da njegov tim čeka izuzetno težak posao u Kneževini. Naročito u zaustavljanju Džejmsa, godinama jednog od najboljih poentera u Evropi.

- Idem u crkvu da zapalim sveće. To je glavna priprema kada igrate protiv takvih igrača. Trudite se da date sve od sebe znajući da svaki vaš izbor ima posledice. Postoji cena koju treba da platite. Ako pomerite svoje vojnike, svoju vojsku da zaustavite jednog igrača, postoje drugi igrači koji mogu biti opasni. Morate imati veoma izbalansiran plan igre - izjavio je Trinkijeri.

Duel Monako - Žalgiris na programu je u četvrtak od 19 časova.

Litvanci imaju skor 14-18, kao i Partizan, Armani i Valensija. Sva četiri kluba su u poteri za desetoplasiranim Anadolu Efesom.

Kvota dana

Pročitajte i:

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Srbije, Ivan Knežević (Foto: Starsport/Dušan Milenković)
18 21
Odbojka

18:21 - 15.05.2024

video Ivan Knežević: Neka mala Srbija je tu koja im stalno pravi probleme

Srbija je odbojkaška velesila! Već decenijama sa velikim ponosom pratimo ono što devojke i momci rade na terenu, a o tome kako sve izgleda iza zatvorenih vrata u novoj epizodi Serviranja sa Ivanom i Vemom razgovarali smo sa Ivanom Kneževićem, generalnim sekretarom Odbojkaškog saveza Srbije.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

VAR provera na meču Mančester junajted - Koventri (Foto: Richard Callis / Zuma Press / Profimedia)
18 59
Premijer liga

18:59 - 15.05.2024

Veliki preokret: Već se ukida VAR?!

Iznenađujuće vesti dolaze nam iz Premijer lige. Video tehnologija, odnosno asistent kod sudija putem ponovljenog snimka (VAR), stavlja se na glasanje i postoji velika mogućnost da se ukine u najjačoj ligi sveta.

Foto: FK Crvena zvezda
18 56
Crvena zvezda

18:56 - 15.05.2024

Proslava titule je prilika za zvezdaše da postave rekord

Fudbaleri Crvene zvezde 25. maja slave 35. ukupno, a sedmu u nizu šampionsku titulu. Utakmica protiv Čukaričkog (19 časova) biće pravi spektakl za sve zvezdaše, koji bi velikim odzivom mogli da postave rekord kada su prosečne posete na Marakani u pitanju.

Pep Lijnders (John Walton / PA Images / Profimedia)
16 10
Međunarodni fudbal

16:10 - 15.05.2024

Srbi dobili neočekivanog trenera iz Liverpula

Austrijski Salcburg posle duže vremena, po svemu sudeći, ostaće bez šampionske krune, zbog čega će uslediti promene. Prva i najbitnija je da će dugogodišnji asistent Jirgena Klopa u Liverpulu, Pep Lijnders biti postavljen za trenera.