0
Kladionica

FOTO: Promo

LJUBI TE BATICA: Prisećanje na čuvenu utakmicu i prilika da sa Batom Mirkovićem odete na EURO 2024! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.24 u 11:48

Zoran Bata Mirković i Meridianbet te vode u Nemačku!

Ljubi te Batica! Koliko puta su ljubitelji fudbala otpevali ovaj refren, zadovoljni što je naša reprezentacija odigrala 2:2 protiv Hrvatske u utakmici koja je te vrele jeseni 1999. godine odlučivala o plasmanu na EURO2000, i prošla dalje.

Jedan od glavnih aktera gostovanja na „Maksimiru“ u Zagrebu bio je i Zoran Batica Mirković, koji je imao čuveni okršaj sa Robertom Jarnijem. Bila je to scena koja se i danas prepričava u fudbalskim krugovima.

FOTO: Promo

Dvadeset i četiri godine kasnije, pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, Batica je ponovo u centru pažnje, ali ovog puta kao glavno lice kampanje jednog od lidera u betting industriji u našem regionu, kompanije Meridianbet.

Naš slavni fudbaler je deo reklamnog spota koji ima veoma zanimljivu priču. Set počinje od scene u kojoj mladić čita sportske novine dan posle remija sa Hrvatskom i slavi veliki rezultat. Tu pomalo uživamo u sitnim detaljima iz te epohe, kao što je poster reprezentacije, šal, dres sa prezimenom Mirković.

FOTO: Promo

Mladić, naglas, više za sebe govori: „Kako ga je Batica mangupski maznuo…„. Zatim, ljubi trudnu suprugu u stomak i šapuće budućem sinu: „Tako ćeš i ti jednog dana ići na EURO! Bože zdravlja!“.

Sledeća scena se prebacuje na 2024. godinu. Isti je stan, ali moderniji. Otac ulazi u dnevnu sobu gde sin skroluje sadržaj na mobilnom telefonu, pokazuje pobednički Meridianbet tiket i ponosno mu poručuje da je ispunio davno dato obećanje, sav srećan što će da pošalje sina na Evropsko prvenstvo.

Zvuk sirene ih prekida, a ispred stana stiže Batica Mirković u automobilu. Došao je da poveze momka, da zajedno idu u Nemačku, da navijaju za Srbiju. Pozdravljaju se i odlaze da gledaju uživo utakmicu Srbija – Danska u Minhenu, a momci iz kraja ne mogu da veruju koliko je momak privilegovan što je u društvu takve fudbalske legende i što putuje na EURO.

 

Želeli smo da napravimo priču koja predstavlja svojevrstan iskorak napred u odnosu na dosadašnje reklame iz naše industrije. Povezali smo utakmicu protiv Hrvatske iz 1999. godine kao jednu od prekretnica u istoriji našeg fudbala, sa današnjim momentom, kako bismo podsetili navijače na značaj plasmana na EURO. Hteli smo i da probudimo tu pobedničku emociju, osećaj nacionalnog ponosa i damo doprinos vraćanju kulta reprezentacije. Zahvalni smo Zoranu Mirkoviću koji je to prepoznao i pridružio nam se u ovom poduhvatu, a sama činjenica da je takav as uz Meridianbet predstavlja dodatan podsticaj svima koji učestvuju u našoj nagradnoj igri da nastave da se takmiče i pokušaju da obezbede svoje mesto na tribinama stadiona u Minhenu, 25. juna ove godine – rekla je Milica Odalović, direktorka marketinga kompanije Meridianbet.

Da podsetimo, Meridianbet je odlučio da nagradi ukupno 12 igrača i obezbedi im odlazak na EURO2024! Pravilo za učešće je jasno: “Pogodi najveću kvotu”. Promocija važi za sve registrovane igrače na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji, a ukoliko niste registrovani – kreirajte svoj nalog na OVOM LINKU i automatski dobijate i 4.000 dinara za online klađenje. Jedini uslov da biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrade je da u toku trajanja takmičenja uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 2.000 RSD.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter