Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Пролећна пијаца и прави летњи дан данас у Новом Саду! (петак, 29. март)

Последњи петак у Новом Саду ће бити сунчан и топао, температура ће се кретати од 11 до 26 степени.
Фото: Градске инфо
Ево шта нас очекује данас у Новом Саду:

Прва пролећна Новосадска цветна пијаца на отвореном одржаће се данас и у суботу, 30. марта на платоу испред Спенса.

Фото: Градске инфо

Новосадска цветна пијаца, догађај који се годинама уназад традиционално одржава на платоу испред СПЕНС-а и окупља на једном месту љубитеље и произвођаче цвећа, са једним циљем, да свако пронађе за себе оно што му је неопходно.

Након скоро три године, Хари Мата Хари ће опет имати прилику да забави многобројну новосадску публику на концерту  у Српском народном позоришту, са почетком у 19 часова.
Фото: НСЕПК2022

Након скоро три године новосадска публика ће поново имати прилику да ужива у ванвременским хитовима као што су: “Седамнаест ти је година”, „Прстен и златни ланац“, „Кад дође октобар“, „Сви моји друмови“, „Као домине“, „Ја немам снаге да те не волим“…

Поред концерта групе Хари Мата Хари у Српском народном позоришту можете погледати и следеће представе:
  • Представа „Тартиф“ од 19:30 часова
  • Представа „Поновно уједињење две Кореје“ од 21:00 час
Фото: www.snp.org.rs

У Позоришту младих можете погледати представу „Људи за машином“ од 20:00 часова.

Промоција књиге Лузерград уживо

Са почетком од 19:30 часова у Културном центру у Беочину одржаће се мултимедијална промоција књиге новинара и музичара Ненада Бараковића „Лузерград уживо“, романа који је ушао на конкурс за освајање НИН-ове награде.

Представа „Држ’ не дај“ у Гимназији Лаза Костић од 20:00 часова.

Од момента када се двоје младих људи одлучују да заједно проведу живот, до јутра после прве брачне ноћи, дешавају им се ствари за које су миислили да увек неко други доживљава и да се то њима не може догодити. Упознавање породица, спискови, одабир хаљине, торте, музике, гостију, сале… само су неке од препрека које на духовит начин приказује представа “Држ’ не дај”. Питање је да ли ће младенци успети да се изборе са свим обичајима и правилима које “како Бог заповеда” треба обавити и да ли ће моћи да избалансирају танку границу између паганског и урбаног.

Фото: new.gigstix.com
Караоке вече

Овог петка од 18.30 до 20.30 часова у Француском институту у Новом Саду (Дистрикт), биће уприличено караоке вече. Дођите и запевајте на француском. На почетку вечери биће организован и музички кви.

Улаз слободан.

Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ обавештава посетиоце да ће због одржавања Финалног турнира међународне лиге ИТХЛ бити измењен распоред грађанских смена.

Грађанима данас клизалиште неће бити на располагању.

Уживајте!

Najuže gradsko jezgro Novog Sada nekada se „davilo“ u saobraćaju, a onda je usledila promena

Преузмите андроид апликацију.