Почетна > Србија
Србија

Престанак кише, температура до 23 степена

У Србији ће данас престати киша и смањиће се облачност. Током дана биће мало и умерено облачно са сунчаним интервалима, топло и ветровито, осим у Неготинској Крајини где ће бити облачно.
Фото: Градске инфо

Дуваће умерен и јак јужни и југоисточни ветар, повремено са олујним ударима који ће најјачи бити на југу Баната од 24 до 28 m/s (односно од 85 до 100 km/h).

Јутарња температура од 6 до 12 °C, највиша дневна од 19 до 23 °C, у Неготинској Крајини хладније – око 14 °C, саопштио је Републички хидрометероролошки завод.

Током ноћи стићи ће пролазно наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином са запада, уз скретање ветра на умерен, понегде и јак југозападни.

У Новом Саду ће, након облачног јутра, током дана бити мало и умерено облачно са сунчаним интервалима, топло и ветровито. Дуваће умерен и јак јужни и југоисточни ветар, повремено са олујним ударима око 17 m/s (односно око 60 km/h). Јутарња температура око 10, највиша дневна око 20 °C.

Током ноћи стиже пролазно наоблачење с кишом и локалним пљусковима уз могућност грмљавине, а ветар ће бити у скретању на умерен југозападни.

Patrijarh Porfirije: Na KiM ima mesta za sve, pozivamo Albance na dijalog

 

Преузмите андроид апликацију.