0
Fudbal

FOTO: Starsport

IZ RUSKOG TABORA TVRDE DA JE SUDIJA POKVARIO MEČ: ‘Posle isključenja nije bilo interesantno!’

Objavljeno: 22.03.24 u 12:50

‘Crveni karton je uticao na tok meča, Srbi su se brže umorili.’

Reprezentacije Srbije doživela je debakl i ubedljivo poražena u Moskvi od selekcije Rusije rezultatom 4:0 na VTB areni. Ovo je trebao da bude meč prijateljskog karaktera, ali je po selektoru ‘Orlova’ Draganu Stojkoviću glavni arbitar to sve pokvario kada je MIlanu Gajiću pokazao crveni karton i na belu tačku.

Sa ovim se složio i vezista Rusije, Danil Glebov koji je govorio za  Metaratings.ru i istakao da u prijateljskoj utakmici nije trebao da bude crvenog kartona.

-Dali smo sve od sebe, ispunili uslove, pokazali šta smo trenirali. Stoga je rezultat pozitivan. Crveni karton je uticao na tok meča, Srbi su se brže umorili i nisu igrali tako intenzivno pred kraj. U prijateljskoj utakmici verovatno je bilo moguće ne dati crveni karton. Sudije očigledno i dalje imaju instrukcije da nijedan trenutak ne sme biti propušten – poručio je.

Na ovu temu je svoje mišljenje izneo i legendarni Aleksandar Mostovoj za RB Sport.

-Posle 2:0 sam prestao da gledam utakmicu. Nije mi više bilo zanimljivo. Šta da gledam? Sudija je pokvario meč. Ono sto odsto nije bio crveni karton. Niti u ovakvim utakmicama treba da ga daješ za onakav start. Posle isključenja nije više bilo borbe, ni brzine na terenu, nije više bilo interesantno – jasan je.

Da li Crvena zvezda treba da izgradi novu halu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter