Naslovna » Izlasci » Film » Novi film u bioskopima: Baghed: Glas mrtvih
Novi film u bioskopima: Baghed: Glas mrtvih
Novi film u bioskopima: Baghed: Glas mrtvih

Novi film u bioskopima: Baghed: Glas mrtvih

Horor film reditelja Alberta Koredora, „Baghed: Glas mrtvih“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 21. marta 2024. godine.

Usudite se da doživite filmsko iskustvo koje će vam dugo ostati u sećanju!

Nakon smrti svog oca, Iris saznaje da je nasledila propali, stari pab.

Putuje u Berlin kako bi identifikovala očevu smrt i sastala se sa advokatom kako bi razgovarala o imovini. Nažalost, ne zna da će potpisom ugovora, postati neraskidivo povezana s bićem koje obitava u podrumu paba – Bagheadom – stvorenjem koje može da menja oblik i pretvara se u mrtve.

Dve hiljade evra za dva minuta s bićem dovoljni su da očajni ublaže svoju tugu. Nil, koji je izgubio suprugu, prvi je Irisin klijent. Ali, uskoro otkriva da kršenje pravila od dva minuta može da ima zastrašujuće posledice.

S prijateljicom Kejt, Iris se bori da zadrži kontrolu nad Bagheadom i pronađe način kako da ga uništi pre nego što on uništi njih.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Baghead / Baghed: Glas mrtvih. Početak prikazivanja: 21. mart 2024. Dužina trajanja: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: Velika Britanija / 2023. Žanr: horor. Uloge: Freya Allan, Jeremy Irvine, Ruby Barker. Reditelj: Alberto Corredor.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.