Najnovije vesti
Kultura
Prve fotografije sa novog biografskog filma o Bobu Dilanu objavljene su za javnost

Kasting ČISTA DESETKA: Prve slike Timotija Šalameja u ulozi Boba Dilana, procenite koliko liči na slavnog muzičara

Biografski film o Bobu Dilanu, "A Complete Unknown", u režiji Džejmsa Mangolda uveliko se snima, a na mrežama su se pojavile i prve slike sa seta u kom vidimo Timotija Šalameja u ulozi legendarnog američkog muzičara.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Richard Shotwell / Invision / Tanjug/AP
.

"A Complete Unknown" će pratiti ulazak Boba Dilana u njujoršku muzičku scenu tokom 1960-ih nakon što se kantautor preselio iz Minesote u Njujork. U prvim fotografijama sa seta, Šalame nosi maramu, rukavice bez prstiju i debelu jaknu - i naravno, gitaru.

Blic preporučuje
.
Foto: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
.

Pored Timotija Šalameja glume i El Fening, Monika Barbaro, Nik Oferman i Bojd Holbruk. Edvard Norton se priključio glumačkoj ekipi nakon što je odlaganje produkcije dovelo do toga da Benedikt Kamberbač odustane.

.
Foto: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
.

"Radi se o ranim 60-im u Njujorku, i ovom 17-godišnjem klincu koji sa 16 dolara u džepu stopira do Njujorka. Njegov cilj je da upozna Vudija Gatrija koji je u bolnici i umire od nervnog oboljenja. On peva Vudiju pesmu koju je napisao za njega i sprijatelji se sa Pitom Sigerom, koji je Vudiju kao sin, a Pit mu namešta svirke u lokalnim klubovima i tamo upoznaje Džoan Bejz i sve ove druge ljude koji su deo ovog sveta", najavio je reditelj prošle godine.