Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Džejms Harden i Pol Džordž, FOTO: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia
i

Džejms Harden i Pol Džordž, FOTO: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Srpski zet opčinjen Srbijom: Ta zemlja je deo i moje kulture, voleo bih sa Jokićem da zaigram u Beogradu

Vanja Aleksić - Vest objavljena: 22:01 - 15.03.2024

Los Anželes klipersi su slavili na gostovanju protiv ekipe Čikago Bulsa 126:111. Nakon utakmice za srpske medije izjavu je dao i srpski zet Pol Džordž.

Košarkaš Los Anđeles klipersa Pol Džordž izjavio je posle meča sa Čikagom da voli Srbiju i da jedva čeka ponovo da je poseti.

Obožavam Srbiju, bio sam tu prošlog leta, bio sam i u Crnoj Gori, uživao sam tamo. Moja deca su polu-Srbi i ta zemlja je deo i moje kulture, jedva čekam da odem ponovo tamo. Rekao je Džorž za RTS.

Dodaje da mu se sviđa ideja da Klipersi i Nagetsi odigraju meč u Beogradu.

To bi bilo sjajno, NBA liga to treba da organizuje, zašto da ne... Tako su lepe košarkaška tradicija i kultura tamo, između ostalog, veliki igrači kao Jokić su iz Srbije, to bi bilo zabavno.

Pol Džordž

Podsetimo, Pol Džordž je u braku sa Srpkinjom Danijelom Rajić. Njih su dugo u vezi koju su obeležile brojne kontroverze, ali koja je nedavno krunisana brakom.Par se upoznao u vreme dok je Rajićeva bila striptizeta, nakon čega je zatrudnela sa NBA zvezdom.

Navodno, Srpkinja je tada odbila ponudu Džordža da abortira dete za milion dolara, nakon čega se situacija okrenula i njih dvoje su učvrstili svoj odnos.Pol i Danijela su zatim počeli da žive zajedno, a nedavno su dobili i treće deto koje su nazvali Vuk.

Perethodnih godina mogli smo da vidimo fotografija Džordža koji u Americi uživa u srpskim specijalitetima koje mu je supruga spremila, ali i u turbo folk muzici. Ali iskoristio je priliku i upoznao zemlju i rodno mesto svoje supruge, a u Beogradu se sastao i sa srpskim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem koji mu je bio svojevrsni domaćin.

Pročitajte još:

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Andrej Rubljov / Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia
08 50
Tenis

08:50 - 14.05.2024

video Rubljov napustio Masters u Rimu

U trećem kolu Mastersa u Rimu Miler je savladao Rubljova sa 2:1 u setovima (3:6, 6:3,6:2) i time ostvario jedan od najvećih rezultata u dosadašnjoj karijeri.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

Stan Vavrinka. Foto: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia
19 06
Tenis

19:06 - 14.05.2024

Vavrinka o kraju karijere: Endi i ja to nećemo

Karijere profesionalnih tenisera traju sve duže, za šta je potvrda i garnitura iskusnih asova koji su još gospodare teniskim terenima, među kojima je i tridesetdevetogodišnji Stan Vavrinka. Švajcarac je jasno rekao – o kraju ne razmišlja.