Najnovije vesti
Zabava
Milica Todorović o Petru Strugaru u "Ceca show"

"KONJ NAS SMUVAO, KONJ NAS I RASTAVIO!" Milica Todorović POTKAČILA Petra Strugara u "Ceca show", njena HIT IZJAVA ĆE SE PREPRIČAVATI

Pevačica Milica Todorović potkačila je bivšeg momka, glumca Petra Strugara gostujući u "Ceca show"

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ceca show Foto: Blic TV / Ringier
Ceca show

U petak, 15.marta, od 22 časova,samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova sezona "Ceca show".

Blic preporučuje

U trećoj epizodi, druge sezone "Ceca show", najveća muzička zvezda na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je svoje kolege Acu Pejovića i Milicu Todorović.

Ceca show
Foto: Blic TV / Ringier
Ceca show
Ceca show
Foto: Blic TV / Ringier
Ceca show

U delu emisije, koji je posvećen medijskim naslovima, pevačica je prokomentarisala svoju izjavu da je nju i Petra Strugara upoznao konj!

Blic TV
Foto: Blic TV / Ringier
Blic TV

"Konj nas je smuvao, konj nas je i rastavio!"

Pevačica i glumac su vezu otpočeli nakon što su se upoznali na snimanju Miličinog spota za pesmu "Ljubav manje". Milica je pozajmila njegovog konja za potrebe spota, a nakon toga je poslala Petru poruku na Instagramu.

- Napisala sam mu "Lep ti je konj", tako smo se upoznali. Ali eto, konj nas je smuvao, konj nas je i rastavio! On je po ceo dan bio sa konjima - rekla je Milica i nasmejala ceo studio.

Ceca show
Foto: Blic TV / Ringier
Ceca show

Milica i Petar raskinuli su vezu nakon samo 5 meseci zabavljanja, a pevačica je nedavno uplovila u vezu sa izvesnim Lazarom iz Novog Sada.

O sadašnjem momku

A tokom gostovanja u "Ceca show", Milica je otkrila ko je njen novi momak o kom javnost ne prestaje da bruji.

- Sadašnji dečko je trener u konjičkom klubu. Ja od konja ne mogu da pobegnem, definitivno, prate me - rekla je kroz osmeh Milica.

Ceca show
Foto: Blic TV / Ringier
Ceca show
Ceca show
Foto: Blic TV / Ringier
Ceca show

Dodala je i da ima podršku roditelja i da joj je želja da se ostvari kao majka.

- Sve nešto planiramo, ali sve je kako veliki kreator kaže. Ja bih volela, u godinama sam kada mi biološki sat traži da se ostvarim kao majka i ja bih to volela - iskreno je rekla pevačica.

"Blic" je nedavno ekskluzivno objavio prve fotografije pevačice sa novim dečkom, kako Lazar izgleda možete pogledati u odvojenoj vesti.

Nova sezona "Ceca show" emituje se svakog petka od 22 časova, samo na "Blic" televiziji.

Blic TV
Foto: Blic TV / Ringier
Blic TV

Blic televiziju od sada možete gledati na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17.