Fudbal

Marinović: Pokazali smo zašto smo prvi, ali nema opuštanja

Marinović: Pokazali smo zašto smo prvi, ali nema opuštanja
Foto: Nezavisne novine | Marinović: Pokazali smo zašto smo prvi, ali nema opuštanja

​Fudbalski klub Borac u nedjelju na Gradskom stadionu u Banjaluci očekuje utkamica 23. kola WWIN Lige BiH protiv FK Zvijezda 09.

Nakon dobrih partija te značajnih pobjeda protiv Zrinjskog u prvenstvu i plasmana u polufinale Kupa BiH nakon duela sa Sarajevom, u Banjaluku stiže ekipa koja, s obzirom na trenutnu poziciju na tabeli, može da bude nezgodan protivnik.

"Zahtjevna sedmica je iza nas. Ispunili smo svoj cilj, ali sve to sada ostavljamo iza sebe i spremamo za nedjelju i utakmicu protiv Zvijezde 09. Liga je zahtjevna, svaka utakmica je teška, zasluženo smo tu gdje jesmo, ali nema opuštanja”, rekao je trener "Crveno-plavih", Vinko Marinović.

Na isto je ukazao i David Čavić uz naglasak na to da će svako ko dobije priliku dati svoj maksimum za grb koji nose na dresu.

"Pokazali smo zašto smo prvi na tabeli i zašto smo glavni kandidat za duplu krunu ove sezone, ali isto tako trebamo obratiti pažnju na Zvijezdu 09 koja je u posljednim utakmicama uspjela da savlada Željezničar i Sarajevo, koje su jedne od najvećih ekipa u našem prvenstvu".

"Crveno-plavi" u nedjelju neće moći da računaju na kapitena Srđana Grahovca radi tri skupljena žuta kartona kao i na Kulašina koji radi povrede neće biti u protokolu za ovu utakmicu. 

Iz Borca su naveli da će istočna tribina biti zatvorena te da će sama utakmica biti humanitarnog karaktera i da će klub dio prihoda od prodaje karata uplatiti za liječenje trogodišnjeg Andreja Popovića.

Cijena ulaznica za ovaj meč iznosiće 5 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije