Subotica: “Ja imam talenat” u OŠ „Ivan Goran Kovačić“

SUBOTICA – Đački parlament osnovne škola „Ivan Goran Kovačević“ pokrenuo je manifestaciju „Ja imam talenat“. Prvo izdanje ovog takmičenja trajaće do 15.marta, a najbolje očekuju i nagrade.

Inicijativu je potekla sa ciljem da se učenici sa sličnim interesovanjima međusobno povežu i prikažu svoje umeće. Na manifestaciji učestvuju učenici od prvog do osmog razreda

“U okviru raznih kategorija svi zainteresovani imaju priliku da pokažu svoja umeća, ali i da se druže sa onima koji imaju slična interesovanja. Primetili smo da dosta učenika naše škole ima različite talente, pretežno iz likovnog, glume, plesa… Zbog toga smo odlučili da se održi ovo takmičenje, ali i da bi se ljudi družili i delili informacije sa ljudima koji imaju slično interesovanje” – rekao je predsednik đačkog parlamenta Marko Popović.

Ideju učenika podržala je i škola – “Na ovaj način razvijamo koheziju, vezu među učenicima” – poručila je psiholog Kristina Parezanović i dodala – “Cilj manifetacije je podsticanje dečjih talenata, sposobnosti i veština. To mogu da pokažu kroz nekoliko kategorija, slikanje, pevanje, skečevi, ples i drugo.”

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.