SNS: "Lažni student" Nikola Ristić nasrnuo na aktiviste Opštinskog odbora Čukarica 1Foto: Z. S. M.

Srpska napredna stranka tvrdi da je Nikola Ristić, glan grupe „Sviće“ nasrnuo na aktiviste Opštinskog odbora SNS Čukarica dok su obilazili članove stranke.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu saopštio je danas da je „lažni student“ Nikola Ristić verbalno i fizički nasrnuo na aktiviste Opštinskog odbora SNS Čukarica, koju su obilazili članove te stranke u kampanji „od vrata do vrata“ na Banovom brdu.

„Pored toga što je Ristić uputio niz uvreda, on je gurnuo našu aktivistkinju na ulicu gde prolaze kola i ugrozio joj bezbednost, dok je sve vreme pored sebe držao psa, koji je bio bez zaštitne korpe“, navedeno je u saopštenju beogradskog odbora SNS.

Gradski odbor SNS pozvao je nadležne institucije da reaguju u skladu sa zakonom, jer su „u Srbiji, koju vodi Aleksandar Vučić, žene, deca i stari svetinja, i svaki verbalni ili fizički napad, kao i maltretiranje je nedopustivo“.

Podsetimo, Ristić je na društvenoj mreži Iks objavio snimak na kome se, kako on tvrdi vide „aktivisti prilikom popisivanja gde mogu da prijave fantomske birače“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari