Poraz Sloge u Uzdinu i Hajdučice u Kusiću

PLANDIŠTE – Vikend za zaborav za fudbalske timove sa teritorije Opštine Plandište. Vrlo teška gostovanja i loša igra donela je debakl proteklog vikenda.

U okviru 17. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta gostovala je ekipi Unirea iz Uzdina. Ako je u prethodnom kolu ekipi Sloge nedostajal malo fudbalske sreće, u ovom kolu došlo je do pravog debakla. Tokom čitave utakmice viđen je samo jedan tim na terenu koji je imao želju i energiju da se nadigrava. Prvo poluveme završeno je rezultatom 2:0 za domaćine. Ekipa Sloge imala je svoje prilike koje nije uspela da iskoristi, što je domaćin u nastavku utakmice iskoristio i zabeležio ubedljivu pobedu od 5:0. Mnogo toga treba da se popravi u igri Sloge ukoliko žele da zadrže status kluba koji se takmiči u područnoj ligi.

Fudbalski klub Hajdučica ovog vikenda odigrala je utakmicu na gostovanju ekipi Ševac iz Kusića. Ekipa Hajdučice na ovu utakmicu otišla je kompletno desetkovana, uz odsustvo nekoliko ključnih igrača. To svakako ne sme da bude alibi za vrlo lošu partiju u Kusiću. Domaćin je odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone i zasluženo su pobedili i više nego ubedljivim rezultatom od 5:0. Mnogo toga škripi u igri ekipe Hajdučice, naročito u odsustvu kreatora igre. Biće ovo vrlo teško proleće na fudbalskom terenu, čega su svesni svi u klubu, ali prostora za napredak ima.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.