Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Trenutak kada Šerif Ndiaje postiže gol ramenom/Foto: Printskrin/ZvezdaTV
i

Trenutak kada Šerif Ndiaje postiže gol ramenom/Foto: Printskrin/ZvezdaTV

Zvezda odgovorila Partizanu uz snimak koji dokazuje da Šerif ipak daje regularan gol: Pokazali su šta im je cilj

Stefan Acevski - Vest objavljena: 21:16 - 10.03.2024

Odigran je sjajan večiti derbi na Marakani u utakmici 24. kola Superlige, Crvena zvezda i Partizan su podelili bodove (2:2), ali, kao po običaju, nije moglo bez spornih situacija.

Velika prašina se podigla zbog drugog kola Crvene zvezde, kada je Šerif Ndiaje posle kornera zatresao mrežu rivala u 67. minutu i tako, ispostaviće se, postavio i konačan rezultat utakmice.

Iz redova Partizana su tvrdili da je gol neregularan, odnosno da ga je napadač iz Senegala postigao rukom, a svoje viđenje su i podelili na društvenoj mreži "X". Nije se dugo čekalo na odgovor večitog rivala, koji je snimak istog pogotka postavio na svoje društvene mreže, ali iz drugog ugla, na kome se vidi da je Šerif gol postigao ramenom, što je u fudbalu i dozvoljeno.

Još jedan besraman spin Partizana, na koji su nažalost mediji opet naseli bez ikakve provere, samo zato što je to objavio zvanični nalog kluba. Naš rival je pokazao šta im je cilj i kojim sredstvima se služe, ali nadamo se da mediji više neće nasedati.

FK Crvena zvezda

Inače, nakom remija u derbiju, Partizan je ostao na prvom mestu Superlige sa 60 bodova, jedan manje ima Zvezda, pa je jasno da nas čeka izuzetno zanimljiva završnica fudbalskog prvenstva.

Ludilo na Marakani za pamćenje: Četiri gola, crveni karton i niz promašaja – ovo su svi najzanimljiviji momenti 172. večitog derbija

Pročitajte još:

Igor Duljaj Nikola Antić, Detalji sa meča FK Crvena zvezda – FK Partizan, foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal
23 24
Partizan

23:24 - 09.03.2024

Kako je Igor Duljaj pokazao da izvlači više od maksimuma iz Partizana i zašto je Saldanja najbolji špic lige

Cele sezone je veliki gospodin, a na terenu se pretvori u čoveka koji želi pobedu više od svih ostalih. Nekako je Igor Duljaj doneo prekopotrebnu energiju, ali i fudbalsku inteligenciju i znanje da od Partizana napravi strašan tim. U uvodnim danima, kada je postao trener crno-belih, rekao je da mu je potrebno vreme, a onda je to i dokazao. Uz najboljeg napadača u ligi.

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

18 14
Tenis

18:14 - 09.05.2024

video Nadal može da padne, ali onda ustane kao zver

Rafael Nadal dobro se namučio sa 108. teniserom sveta iz Belgije Zizuom Bergsom, a iako je pobedom rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4. Ovo je jedan od najzanimljivijih poena koji je slavni Španac osvojio, a da je pre toga imao žestok pad.

Karlo Anćeloti, FOTO: EPA/Rodrigo Jimenez
12 43
Liga šampiona

12:43 - 09.05.2024

video Anćeloti surovo iskren: Nemam vremena za Bajernove žalbe

Real Madrid je ponovo zasijao na evropskoj fudbalskoj sceni, ostvarivši epsku pobedu nad Bajern Minhenom od 2:1 u polufinalu Lige šampiona. Ključni trenutak utakmice dogodio se u nadoknadi vremena kada je gol Matije De Ligta poništen zbog ofsajda, što je izazvalo burne reakcije u taboru Bavaraca, na koje je sada odgovorio i Karlo Ančeloti.

11 28
Tenis

11:28 - 09.05.2024

video Nadal najavio poslednji turnir u Rimu: Još samo jednom...

Rafael Nadal je pre nekoliko dana odigrao poslednji meč u Madridu. To je bio poslednji njegov meč u ovom gradu. Plakala je prestonica Španije, plakali su navijači, plakala je Nadaova porodica. Ali kao što je Rafa istakao njegovo učešće u Madridu je završeno, ali ne i njegova karijera.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)