Celebrity News

Upoznajte suprugu najbogatijeg Srbina: Miroslav i Ljiljana su u braku duže od pola veka, a retko ko zna kako ona izgleda

Supruga Miroslava Miškovića je ova lepa dama

Upoznajte suprugu najbogatijeg Srbina: Miroslav i Ljiljana su u braku duže od pola veka, a retko ko zna kako ona izgleda

Antonio Ahel/ATAImages

Nije tajna kako izgleda Miroslav Mišković, po mnogima, najbogatiji Srbin. U javnosti smo često viđali i njegovu decu, ćerku Ivanu i sina Marka. Ali enigma je ko je supruga Miroslava Miškovića.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako su u braku više od 50 godina, Ljiljana Mišković nikada nije želela da deli medijsku pažnju koju uživa srpski biznismen.

Pročitajte:Tri generacije MIŠKOVIĆA- Fotografija otkriva PRAVE odnose u najbogatijoj srpskoj porodici

– Detinjstvo pamtim po tome što je svako imao svoje obaveze. Mama i tata su radili, Marko i ja smo učili. Kada bismo se na kraju dana svi okupili u kući, razgovarali bismo o svemu i svačemu. Oduvek se znao red. Znalo se kad izlazim i kad se vraćam. Tu nije bilo pogovora – rekla je jednom prilikom ćerka Ivana, koja je udata za Gorana Karića.

Zahvaljujući Ivani, konačno smo saznali i kako izgleda tajanstvena supruga Miroslava Miškovića. Naime, ponosna ćerka objavila je fotografije sa majkom.

Plavokosa dama pleni šarmom, lepotom i elegancijom. Uprkos tome što je zakoračila u osmu deceniju, Ljiljana Mišković izgleda znatno mlađe i energičnije.

Pročitajte: Fotografija koja topi srca - Unuci Miroslava Miškovića izrasli u mlade, lepe i uspešne ljude

Budući da je u penziji, letnje mesece uglavnom provodi u porodičnoj kući u Rosama. Uz nju su često oni koje najviše voli, deca i četvoro unučića.

Instagram/ivanadelta

 

Ćerka Ivana podarila joj je Maksimilijana i Miu, dok sin Marko sa pevačicom Jovanom Nikolić ima dve devojčice – Antoninu i Reinu.

Komentari (0)

Loading