Poraz somborskih stonotenisera

SOMBOR – U proteklom 13. kolu stonoteniske Vojvođanske A lige, somborski predstavnici doživeli su poraze. Staparski „Gusar“ poražen je na domaćem terenu u veoma neizvesnom meču od ekipe „Podrinja“ sa 3:4, dok je sastav „Ravangrada“ u okružnom derbiju izgubio od Apatina sa 4:1. Susret u Staparu obilovao je preokretima.

Iako je domaćin bio pred pobedom (3:1), dozvoli su gostima da u poslednja tri duela preokrenu i odnesu bodove kući. U Apatinu nije bilo neizvesnosti. Jedini poen za goste uknjižio je Ćirić pobedom nad Cvjetićaninom. Nakon ovog kola, „Gusar“ je treći tim lige sa 21 bodom, dok je „Ravangrad“ šesti sa dva boda manje.

U narednom kolu (sledeći vikend), Gusar gostuje „Bačkoj“ (Srbobran), dok će „Ravangrad“ dočekati fenjeraša iz Novog Sada.

U poslednjem stonoteniskom rangu, drugi tim „Ravangrada“ slavio je na gostovanju u Adi, dok je „Žak“ bio slobodan. „Ravangrad“ je treći tim Severnobačke lige, dok su „Žakovci“ mesto niže. U narednom kolu, „Žak“ gostuje u drugom timu Apatina, dok će „Ravangrad 2“ ugostiti „Horgoš“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.