Šešelj: SRS i SPS partneri naprednjaka, očekujemo i Zavetnike, Milica je elokventna ali bez iskustva

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je jutros da su ta stranka i SPS, tradicionalni partneri SNS, kao i da očekuje da to bude i stranka Zavetnici.
Šešelj: SRS i SPS partneri naprednjaka, očekujemo i Zavetnike, Milica je elokventna ali bez iskustva
Foto: 021.rs
"Očekujemo i njih, najavljeno je", rekao je Šešelj za televiziju Hepi.
 
Lider radikala je naveo da je predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski svojevremeno bila članica njegove stranke, navodeći da bi ona i danas bila radikalka da on nije bio u Hagu, u vreme kada je isključena iz SRS zbog "incidenta" sa još jednom članicom.
Ocenio je da je Đurđević Stamenkovski "elokventna", ali da joj nedostaje političkog znanja i iskustva.
 
"Ona je lutala u politici na nedozvoljen način. Prvo se približavala ovom izdajničkom sektoru, pa se udruživala sa 'Ljotićevcem' Boškom Obradovićem. Sad se vratila na pravi put. Šta je bilo, bilo je. Mene to više ne interesuje", kazao je Šešelj.
Govoreći o sukobima u pokretu "Mi - Glas iz naroda", kazao je da su se oni podelili na tri grupacije i da je čuo da se Aleksandar Jerković, nosilac liste za beogradske izbore liste "Mi - Glas iz naroda", priključio "ovoj našoj patriotskoj koaliciji".
 
"Ove dve grupacije ne znam kako će. Mislim da će Nestorović sam sa svojom grupom pokušati da izađe na izbore, a ova druga grupacija se koleba", naveo je Šešelj.
  • Penzioner

    09.03.2024 09:36
    tri u jedan
    Zar postoji neko u ovoj drzavi kome nije jasno, da su ove tri partije ustvari JEDNA, pod istom komandom. Sto se tice Zavetnice, ne bih da trosim reci na tu izdajnicku sektu.
  • Agamemnon

    09.03.2024 06:46
    Bravo
    Šeki Srbine , e da imaju tvoju pamet šta bi dali zgubidani!
  • Herc

    08.03.2024 23:55
    To
    Što ste valjano plaćeni je iz kredita, ne zaboravite da kredit vi vraćate, plus kamata, najveći deo je potrošen na isplatu provizija, a nešto malo za vašu dobru platu
    Opametite se na vreme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija