Najnovije vesti
Slobodno vreme
Veliko interesovanje za Illusions Festival i afterlife zvuk, saznajte zašto je ovaj festival doživeo ovoliki odziv

Veliko interesovanje za Illusions Festival i afterlife zvuk, saznajte zašto je ovaj festival doživeo ovoliki odziv

Illusions Audio-Visual Festival, jedan od najzapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, najavljuje svoj povratak u Hangaru, Stage 1, Luke Beograd, 08. i 09. marta.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Todor Milivojevic - Illusions / Promo
.

"Illusions Festival je nastao sa željom da se u našem gradu i na regionalnoj sceni, ponudi nešto novo i drugačije, sa idejom da ljudima pokušamo da prikažemo" fizički izraz muzike", vizuelnim efekatima, specijalno izrađenim animacijama, potrudili smo se da dopremo do svih ljudskih čula. Illusions opisuje doživljaj čula, koja publika oseća, kroz neverovatne nastupe internacionalnih izvođača koje dovodimo, kao i zbog produkcije najvišeg kvaliteta", ističu organizatori ovog nesvakidašnjeg događaja.

Afterlife žanr, se izdvaja melodičnim tehno-ritmovima i melanholičnim melodijama. Ova kombinacija stvara atraktivan i prepoznatljiv zvuk, (melodic techno), što je rezultiralo svetskom popularnošću. Vođeni internacionalnom scenom , Illusions je prvi festival koji je na našim prostorima dobrineo i realizovao nešto što je u svetu tek krenulo da se razvija i ujedno uspeo da se kotira na mapi svetskih festivala.

Velika imena Afterlife zvuka su do sada posetili Illusions Festival, te u narednom periodu, ljubitelje ovog zvuka očekuje ogromna iznenađenja. Zbog velike posećenosti i potražnje za ovim žurkama, organizatori preporučuju da na vreme prate sadržaj i kupuju karte, jer odlaze brzinom svestlosti.

Prvo veče festivala, publika će imati priliku da uživa u setovima afirmisanih umetnika. Miljenik elektronske scene, jedan od najvećih hedlajnera ARGY, grčki producent i Dj-a, sa svojom jedinstvenom ličnošću i talentom, uspeo je da uspostavi ime na svetskoj muzičkoj sceni. Nakon njega, na binu stiže holandska zvezda Eelke Kleijn, vešt selektor, melodic techno-a. Za njegovu muziku možemo reći da je atmosferična, improvizacijama i miksovanjem, ostvaruje neverovatne rezultate i fantastičnu energiju na nastupima. Zatim, multitalentovani francuski duo Kas:st, njegovi setovi su puni energije i emocija, vrhunskog kvaliteta, a tu i izbija njegova strast i ljubav prema muzici. Zatim, jedno potpuno osveženje Abstraal.

Ova eklektična kombinacija izvođača garantuje nezaboravan doživljaj i plesnu atmosferu koja će trajati do ranih jutarnjih sati.

.
Foto: Todor Milivojevic - Illusions / Promo
.

Drugo veče festivala, donosi još više uzbuđenja sa nastupima vrhunskih izvođača, Ikonom melodičnog techno zvuka, koji iz godine u godinu ruši sve granice, Stephan Bodzin (Live set), nemački maestro sa svojim analognim sintisajzerima i ritam mašinama, iznedrio je studijski rad, koji je svetska scena čekala. Jedan je od najperspektivnijih umetnika u poslednjih nekoliko godina, stekavši veliku popularnost u svetu muzičke industrije. Po drugi put stiže popularan italijanski dvojac Fideles, kao i nova imena elektronske scene, Olympe i Sammer.

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji festival Illusions to planira da postavi u 2024-toj godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix-a i u knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions Audio-Visual Festivalu 2024.

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite https://new.gigstix.com/event/ illusions-festival-beograd-mart-2024/