foto Dveri

„Stav Srpskog pokreta Dveri je da nijedan opozicioni glas na novim izborima u Beogradu ne sme da ostane ispod cenzusa, ukoliko se iskreno želi promena režima SNS-a koji godinama unazad pljačka budžet grada Beograda“, kaže za Danas Gordana Marinković Savović, portparolka Pokreta Dveri, odgovarajući na pitanje da li će Dveri odgovoriti pozitivno ukoliko dobiju poziv za ulazak u širi opozcioni front na beogradskim izborima.

Da li je najbolji način za to izlazak u jednoj koloni svih opozicionih političkih organizacija i pojedinaca ,kako kaže Marinković Savović, pitanje je do čijeg odgovora će Dveri doći u danima pred nama.

Ona ističe da svi iskreno opozicioni politički činioci u Beogradu treba da ostave svoje ideološke razlike u ovom trenutku po strani i da saradnjom dođu do pobede i do preuzimanja odgovornosti za vođenje glavnog grada u naredne četiri godine.

„Takav ishod bi pokrenuo političku lavinu i u drugim gradovima pred lokalne izbore, a u mnogima od njih, poput Novog Sada, Niša, Čačka ili beogradskih opština, opozicija ima veliku šansu za pobedu“, navodi portparolka Dveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari