Tadić o Đilasovom predlogu: SDS spreman za razgovore

Boris Tadić kaže da je SDS spreman da odmah pristupi razgovorima i daljim koracima u vezi sa predlogom Dragana Đilasa da na nove beogradske izbore treba izaći u formi saveza svih koji su za promene.
Predsednik Socijaldemokratske stranke je na društvenoj mreži Iks (X) napisao da se SDS "sve vreme zalaže za ujedinjenje i saradnju kao jedini način uspešne borbe protiv aktuelnog režima" i dodao da se podrazumeva da njegova stranka prihvata takav predlog.

"Pozdravljamo spremnost na ujedinjeni nastup istinske opozicije, jer to je jedini put da svaki opozicioni glas bude u funkciji zajedničkog cilja i da ne bude bačen nijedan opozicioni procenat", naveo je Tadić.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas je ranije danas izjavio da na nove beogradske izbore, uz uslov da se počne sa primenom preporuka ODIHR-a posebno kad je birački spisak u pitanju, treba izaći u formi saveza svih koji su za promene.
 
"Taj savez bi činile sve stranke koje su deo koalicije 'Srbija protiv nasilja' i koalicije 'Nada', ali i sve druge stranke za koje smo svi sigurni da su opozicija ovom režimu. U okviru tog Saveza posebno mesto bi trebalo da zauzmu ugledne javne ličnosti čiji bi angažman bio u skladu sa onim što je tim ljudima koji se ne bave politkom, ali se bore za bolju Srbiju, prihvatljivo", rekao je Đilas.
  • Lucifer

    05.03.2024 09:09
    idi bre u penziju više...
  • Nebojša

    04.03.2024 17:58
    Meni
    ne smeta
    Svaki glas je važan da se pobedi ovo zlo, a to je najvažniji cilj
    Samo napred
  • Agamemnon

    04.03.2024 10:54
    Ajd
    Da je tadić đilas , pa da razbuca radikale hahaha! Nikad više nesoji ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija