02. mart  2024. 14.00  | Izvor: RTV (Novak Maletin)

Subotičani ekpresno do pobede u vojvođanskom derbiju

SUBOTICA -

Odbojkaši Spartaka su odigrali meč sezone i dominatno trijumfovali protiv Vojvodine koja nije imala odgovor na uverljivu igru domaćih.

audio icon

Subotičani su dominirali u svim elementima igre. Furiozno su stigli nakon nešto više od sat vremena do pobede 3:0 (25:15,25:17,25:19).

spartak

Neko neupućen u dešavanja na odbojkaškoj sceni ove sezone bi pomislio da su timovi zamenili dresove. Uz svesrdnu podršku publike u vrlo akustičnoj maloj hali "Dudova šuma" gosti su kratko bili u vođstvu jedino u prvoj deonici trećeg seta 6:4.

Vrlo brzo Spartak odlazi na 12:9 i gasi bilo kakvu nadu Vojvodine u preokret.

Najbolji u timu domaćih bili su Mašulović sa 21 i Džasper sa 15 poena. Međutim treba napomenuti da su svi igrači Spartaka dali doprinos pobedi, tj. nisu imali slabu tačku u timu. Sve je besprekorno funkcionisalo u njihovom timu.

Nešto bolji od ostalih u timu gostiju je bio Stanković sa 14 poena. Vojvodinina mladost povremeno podbaci i odigra ispod svog nivoa ali kao što su već više puta sami igrači i rukovodstvo istakli već su do sada sa dva osvojena trofeja dovoljno postigli, više od očekivanog pred početak sezone. Sve preko toga je samo bonus.

Tagovi