Pozornica

"Glasovi pozorišta" 1. marta u Gradskom pozorištu "Semberija"

"Glasovi pozorišta" 1. marta u Gradskom pozorištu "Semberija"
Foto: Gradsko pozorište Semberija | "Glasovi pozorišta" 1. marta u Gradskom pozorištu "Semberija"

BIJELJINA - Predstava "Glasovi pozorišta" u režiji Dušana Tuzlančića, koja hronološki prati 13 premijera ovog teatra izvedenih na večernjoj sceni za četiri godine rada, biće izvedena 1. marta u Gradskom pozorištu "Semberija", sa početkom u 20 časova.

Kako je navedeno iz Gradskog pozorišta "Semberija", ova kolaž predstava rađena po tekstovima raznih autora bila je upriličena za proslavu Dana pozorišta, ali je zbog ograničenog broja mjesta i velikog interesovanja publike odlučeno da se uvrsti i u redovan repertoar.

Dodaju da u predstavi igra kompletan ansambl bijeljinskog pozorišta.

"Predstava je, takođe, i lijep povod  da se svako od gledalaca podsjeti dosadašnjih ostvarenja i najboljih likova iz kratke istorije Gradskog pozorišta, od čuvenog 'Što vo ne počinju?', prve replike izgovorene u istoriji bijeljinskog profesionalnog teatra kroz lik tipičnog semberskog seljaka u 'Komediji ometenoj u razvoju', do stiha 'Nije po tvom...', iz završnog songa predstave 'Kumovi'", pojašnjeno je u saopštenju.

Dalje navode da se uz svaku kupljenu ulaznicu za ovu predstavu, dobija i besplatna ulaznica za predstavu "Glasove predgrađa" po dramskoj poeziji Ljubomira Simovića, koja je na repertoaru 15. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije