Nastavljeno prepucavanje Vučića i Milanovića: Nakon futoškog kupusa prozivka za vaterpolo

Hrvatski predsednik Zoran Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer ne može da se odluči da li će biti proevropska ili proruska.
"Kupusarska politika - odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka, kad dođe sezona futoškog kupusa, poslaću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode", odgovorio je Vučić u subotu.
Predsednik Zoran Milanović se nakon Vučićevog odgovora danas oglasio na Fejsbuku, kazavši sledeće:
"Vidim da mi predsednik Srbije namerava poslati glavicu kupusa iz Futoga, kaže vrhunskog. Ako se već želi takmičiti i glavicama kupusa, dobrosusedski mu mogu samo poželeti puno sreće jer Hrvatska ima varaždinski i ogulinski kupus, vrhunski! A kako to obično bude kada Hrvatska i Srbija učestvuju u takmičenju, videli smo i juče na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, Hrvatska izađe kao - prvak sveta", poručio je Milanović.
  • xqt

    19.02.2024 18:08
    Sad je na redu pasulj
    Kupus in fabula.
  • Vera

    18.02.2024 22:41
    politika
    Pa ne bi se baš reklo da Milanović ne vodi i prorusku i proevropsku politiku, samo to dobro krije. Treba malo pročitati i njihove medije, pa videti da su Rusi baš omiljeni i dobrodošli. A i kupuju neke stvarčice od Rusa! Sad, da li im to evropske gazde gledaju kroz prste ili to dobro skrivaju ne zna se, ali da je tako, tako je!
    Uzgred, Milanovića njegovi tako ne gotive, da je to pravo čudo, skoro kao ni naši svog predsednika.
  • Đura Vojvođanin

    18.02.2024 21:02
    Tako sam se i ja u četvrtom razredu osnovne škole prepucavao sa jednim iz razreda čiji tata ima bolji auto. Moj tata vozio keca a njegov juga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija