Scena

Gibonnija jedno vrijeme uzdržavala supruga

Gibonnija jedno vrijeme uzdržavala supruga
Foto: Instagram / Printscreen | Gibonnija jedno vrijeme uzdržavala supruga

​Iako njegove pjesme već decenijama osvajaju vrhove top lista, te je za svoj rad primio bezbroj priznanja, Zlatan Stipišić Gibonni ostao je nevjerovatno skroman. Vrlo rijetko ćete čuti da govori o svom privatnom životu, a u razgovoru s Doroteom Filipaj ipak je otkrio neispričane detalje svoje biografije.

Od dugokosog heavy metalaca do autora najljepših ljubavnih balada. Ovako bi se Gibonnijeva živopisna karijera najjednostavnije mogla sažeti kroz jednu rečenicu. Kad je započinjao svoju muzičku avanturu, budućnost je zamišljao potpuno drugačije.

"Moja želja sa 20 je bila da živim u Los Anđelesu, da vozim Harlija bez svjetla, auspuha i registracije, to mi je bilo najveće dostignuće bez pameti. Danas kad vidim svoju familiju, drago mi je da nema ključa", priznao je Gibonni.

Gibonni i supruga imaju troje djece, a muzičar je otkrio da je Sanja bila ta koja je na početku njihove veze i njegove karijere uzdržavala porodicu.

"Najveća pordška mi je familija. Beskrajno zahvalan", priznao je.

Zahvalan je i svojoj vjernoj publici s kojom je prošle godine proslavio veliki 35. jubilej.

"Prošlo je svakako. Bilo je super nekih perioda kad ti je sve išlo od ruke, perioda kad ti ništa nije išlo. Sa svim onim što to nosi", prisjetio se.

Gibonni vjerno prati novu muzičku scenu, a među mladim izvođačima posebno izdvaja Mostarca Adija Šošu. 31-godišnji slavuj svojim ga je glasom oduševio.

"Vjerujem mu to što pjeva, mogu vidjeti te slike, to je veliki talent. O momku ne znam ništa, ali smatram pošteno od svoje strane, taj momak ima sve što treba imati", smatra Gibonni.

Kad takva pohvala dođe od muzičke legende poput njega, sigurni smo da Adi ne može biti ponosniji. Ali, Gibonni kaže, u ovom poslu treba biti svjestan prolaznosti.

"To je dio mene, da danas jesi, sutra nisi, zahvalnost", poručio je.

A zahvalna je i mnogobrojna publika na svemu što joj je dao posljednjih 35 godina, prenosi "ShowBuzz".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije