Josipović 18. jula u Beogradu

FoNet

15. 07. 2010. u 16:06

Hrvatski predsednik boraviće u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji

BEOGRAD - Predsednik Hrvatske Ivo Josipović boraviće 18. i 19. jula u zvaničnoj poseti Srbiji, gde će se, u nedelju, 18. jula, sastati sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, saopštila je danas Kancelarija predsednika Tadića.

Predsednik Tadić i njegov gost prisustvovaće u nedelju u Subotici obeležavanju 20. godišnjice od osnivanja Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, a okupljenima će se obratiti oba predsednika.

Drugog dana posete, u ponedeljak, 19. jula, predsednici Tadić i Josipović razgovaraće u Beogradu sa porodicama izbeglica, povratnika u Hrvatsku, posle čega će prošetati centrom grada.

Posle šetnje, predsednik Tadić i njegov gost prisustvovaće susretu umetnika Srbije i Hrvatske u restoranu "Kalemegdanska terasa", u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

stanimir

15.07.2010. 18:00

Presednice Josipovicu dobro dosao u Srbiju !Imam molbu za vas, da nama bivsim pripadnicima JNA koji smo do 1991.god.ziveli i sluzbovali u Hrvatskoj i za nista nismo krivi ,vratite vlasnistvo nad nasim stanovima(konkretno ja sam imao 3,o stan u Pozegi u ul. Stjepana Radica 62/2)ili nam isplatite nadoknadu za vrednost stana.Zelim da napomenem da nam drzava Srbija za proteklih 19 godina nije resila stambeno pitanje,pa zivimo po vojnim kasarnama,tzv.vojnim hotelima ili kao podstanari.Hvala.

gorki

16.07.2010. 15:28

@stanimir - Odma da ti kazem. Nece vam ni resiti, niti ce vam vratiti stanove, niti ce vam dati novac. Stanovi i vojna imovima su sigurno do sada promenili bar 3 - 4 vlasnika, drzava je jako zaduzena i ne moze da dize kredit, ima puno sogijalnih slucajeva, budzet je u deficiti itd... itd..... To ti govorim cisto da se ne zavaravas, vec da pocnes da se snalazis, kako znas i umes, ili da cekajuci vladu Srbije i Hrvatske umres od gladi.