Utorak, 13.02.2024.

10:01

"Palo" priznanje opozicije: Ovo nema veze sa izborima, već sa...

Ana Brnabić kazala je da su "Šolakovi mediji konačno priznali da usvojena sramna Rezolucije Evropskog parlamenta nema nikakve veze sa izborima u Srbiji".

Izvor: B92

EPA-EFE/RONALD WITTEK

"Neočekivano, ali evo i priznanja Šolakovih medija da upravo usvojena Rezolucija Evropskog parlamenta nikakve veze nema sa izborima u Srbiji, već je vid kažnjavanja zbog 'neposlušnosti' i zbog toga što smo se 'drznuli' da imamo sopstveno mišljenje i da iznesemo činjenice koje su suprotne narativu određenih evroparlamentaraca. Jer, kako 'nezavisni' mediji kažu, da smo pognuli glavu i ćutali, ne bi ni došlo do ove Rezolucije. Dakle, nije Rezolucija ni o izborima, ni zbog izbora, nego zato što smo se usudili da kažemo da je neko potpisao da nije bilo nepravilnosti, a pričao da je bilo. Svakako - hvala na priznanju", napisala je premijerka Brnabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

19 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: