Najnovije vesti
Vesti Hronika
Pronađen auto nestalog Nusreta: Detalj koji je dodatno zakomplikovao slučaj nestanka

PRONAĐEN AUTO NESTALOG NUSRETA Detalj koji je dodatno zakomplikovao slučaj nestanka: Otkriveno ko je dovezao vozilo, ali se neke stvari NE POKLAPAJU

Trenutno traje velika potraga za mladićem Nusretom Destanovićem, čiji je nestanak izazvao uznemirenost širom Raške oblasti. Nusret je poslednji put viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine, u ranim jutarnjim satima, u selu Karajukića Bunari na području Peštera.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Drustvene mreze
.

Prema izjavama njegove porodice i prijatelja, Nusret je bio u svom vozilu, Golf IV sa registarskim brojem TT029-MO, na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata posle ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao.

Blic preporučuje

U novom razvoju situacije, automobil Golf IV sa istim registarskim brojem pronađen je u ulici Kozaračka u Novom Pazaru.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je trenutno, prema verovanjima, u Austriji.

Ovaj detalj dodatno komplikuje slučaj, dok istražni organi nastoje da sastave delove slagalice u nadi da će pronaći Nusreta. Vozilo je, po nalogu dežurnog tužioca, odvedeno na plac Policijske uprave Novi Pazar.

Lokalna zajednica je pozvana da pruži bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju Nusreta, dok se istraga o okolnostima njegovog nestanka i pronalaska automobila nastavlja.

(Sandžak danas)