Košarka

Željko Obradović nakon Bajerna: Imali smo sve u našim rukama

Željko Obradović nakon Bajerna: Imali smo sve u našim rukama
Foto: KK PARTIZAN | Željko Obradović nakon Bajerna: Imali smo sve u našim rukama

U 26. kolu Evrolige košarkaši Partizana sinoć su na svom terenu izgubili od Bajerna sa 78:79 (23:26, 22:15, 18:18, 15:20)

Parni valjak je doživio poraz od Bajerna nakon nove neizvjesne završnice u Evroligi. Nošeni podrškom više od 20.000 navijača, košarkaši Partizana su protiv Bajerna tražili prekid serije negativnih rezultata i neophodnu pobjedu u borbi za plasman među osam najboljih ekipa u Evropi, ali je to izostalo.

"Skoro kao u poslednjoj utakmici protiv Bolonje. Imali smo sve u našim rukama, nismo znali kako da završimo utakmicu i zbog toga smo izgubili. Kako god, čestitke Bajernu, jer su igrali pametnije u poslednjem minutu i pobedili. Moram još jednom da se zahvalim navijačima na fantastičnoj atmosferi, na onoj koreografiji koju su napravili pred utakmicu. Jedino što mi se nije svidelo je što su bacali papire u toku utakmice, to nema nikakvog smisla. Sve ostalo, fantastično! Pokazali su još jednom da su uz tim i ja još jednom mogu da se zahvalim i da ovo što mi živimo, što se tiče njihovog odnosa i njihove strane je nestvarno, ali nažalost i ta energija koju nam oni daju se pokazala ovog puta nedovoljnom", rekao je Željko Obradović, trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije