1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Bayern Munich at Stark Arena on February 08, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠTA ČEKA PARTIZAN DO KRAJA? Nakon poraza od Bajerna crno-beli i dalje drže sudbinu u svojim rukama!

Objavljeno: 09.02.24 u 08:55

Moraće ozbiljno da se pomuče da bi izborili plej-of

Košarkaši Bajerna ostvarili su tesnu pobedu nad Partizanom u Areni rezultatom 79:78, a epilog ove uzbudljive utakmice obeležila je trojka Silvana Franciska na svega sekund do kraja.

Partizan je imao kontrolu nad susretom protiv gostiju iz Minhena, ali je nažalost ispustio pobedu, što dodatno komplikuje situaciju crno-belima na tabeli Evrolige.

Željko Obradović i njegovi izabranici sada će se suočiti s težim putem kako bi ostvarili cilj ulaska u top 10 elitnog košarkaškog takmičenja, a luksuz greške više nema. Raspored Partizana do kraja sezone predstavlja niz izazovnih duela.

Naredni susret crno-beli igraju pred domaćom publikom protiv Efesa 29. februara, da bi nedelju dana kasnije gostovali Milanu. U 29. rundi, Partizan očekuje teško gostovanje Barseloni 14. marta, a pet dana kasnije dočekuju Baskoniju. Uslediće najteži zadatak do kraja regularnog dela sezone, sa mečem protiv Real Madrida 21. marta.

U 32. kolu, Partizan će se suočiti s Olimpijakosom 28. marta, a potom putuju u Berlin na megdan Albi nedelju dana kasnije. Završetak regularnog dela sezone rezervisan je za duel sa Valensijom pred svojim navijačima 12. aprila.

Iako je dobra vest za crno-bele to što ih očekuju susreti sa direktnim konkurentima za ulazak u top 10, neizbežni su i izazovi poput duela sa Realom i Barselonom, vrhunskim timovima na tabeli.

Uprkos pet vezanih poraza u svim takmičenjima, Partizan još uvek ima kontrolu nad sopstvenim sudbinom, ali će im biti potrebno hitno buđenje kako bi se vratili na pobednički kolosek.

Standings provided by Sofascore

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
1

1 Komentara

  1. Partizan ove sezone nista od igre nije pokazao.Lopta se sporo prenosi na protivnicku polovinu,onda ide iz ruke u ruku,i ako je neko sam na trojci da mu se lopta,i to je 80 posto napada.To je neozbiljno.I ako trojka ne krene nekome,po pravilu obavezno gubimo.Da li je veci deo regularne evroligaske sezone morao da prodje,i da se vezu uzastopni porazi,da bi se u strucnom stabu prizvali pameti,da nista sto se tice igre ne valja? Stvarno pomislim,da se onda nesto cudno desava ? Realnost je da ove sezone nista necemo uraditi,to jest osvojiti,i da se polako razmislja o pravim i ozbiljnim igrackim pojacanjima.Na kraju sezone raskinuti ugovore,sa dosta igraca koji ama bas nista ne doprinose,i samo prave guzvu na klupi i kostaju.Sledeci prelazni rok mora da se odradi mnogo ozbiljnije i na vreme,da se ne bi opet desilo nesto poput slucaja ,,Mirotic,, ? Skola je valjda ove sezone,placena.Zeljko Obradovic mora i pored svega da ostane,jer njegovim odlaskom bi se sve u medjuvremenu sagradjeno,urusilo.Otisli bi mnogi sponzori,mnogi biznismeni iz upravnog odbora,a mozda bi ,,digao sidro,, i Ostoja Mijailovic.Pamet u glavu,i polako se spremajte za narednu sezonu,i trziste.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter