Četvrtak, 08.02.2024.

19:03

Beograd: Uhapšena tri mladića zbog pokušaja ubistva i učestvovanja u tuči

Beogradska policija je, u saradnji sa VJT, uhapsila M. C. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Izvor: Beta

Beograd: Uhapšena tri mladića zbog pokušaja ubistva i učestvovanja u tuči
Ilustracija: Profimedia

Osim M.C. uhapšeni su i M.M. (1991) i V.N. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči, saopštili su iz informativne službe ministarstva unutrašnjih polova.

Dodali su da se M. C. sumnjiči da je u noći 3. februara, u Zaplanjskoj ulici, ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće verbalne rasprave, oštrim predmetom naneo više ubodnih rana 36-godišnjem i 31-godišnjem muškarcu, nanevši im teške telesne povrede opasne po život.

Iz MUP-a su istakli da se M. M. i V. N., koji su bili u društvu sa M. C, sumnjiče da su tom prilikom rukama i nogama zadali više udaraca po glavi i telu dvojici oštećenih.

"Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu", zaključili su u saopštenju iz MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: