Fudbal

"Orlovi" na Euru sa novim stajlingom

"Orlovi" na Euru sa novim stajlingom
Foto: FSS | "Orlovi" na Euru sa novim stajlingom

Kako to dolikuje velikim reprezentacijama, srpski fudbaleri će na Evropsko prvenstvo otputovati u najmodernijim odijelima, poručili su iz Fudbalskog saveza Srbije.

Delegacija FS Srbije koju su činili potpredsjednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga, boravila je prethodnih dana u Bolonji kao gost rukovodstva istoimenog fudbalskog kluba na prvenstvenoj utakmici protiv Sasuola.

Tom prilikom, obavljeni su razgovori i dogovorena buduća saradnja sa poznatim brendom Liju Džo koji će biti zadužen za stajling „Orlova“ na završnom turniru u Njemačkoj i tokom novog ciklusa Lige nacija koji startuje na jesen 2024. godine.

„Vlasnik renomirane italijanske modne kuće Marko Marki sa timom najbližih saradnika predstavio je najnovije modele iz ljetnje i zimske kolekcije, specijalno dizajnirane za potrebe naših igrača, članova stručnog štaba i delegacije Fudbalskog saveza Srbije. Boravak u Italiji iskorišćen je i za razgovore sa dva poznata proizvođača sportske opreme oko potencijalne saradnje u novom ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se 2026. godine održava u SAD, Kanadi i Meksiku“, saopšteno je iz FS Srbije.

Članovi delegacije FS Srbije posjetili su trening centar Bolonje i pored portreta Siniše Mihajlovića evocirali sećanja na legendarnog reprezentativca, trenera i selektora koji je na Renato Dal Ari ostavio neizbrisiv trag i zahvaljujući uspjesima i rezultatima na klupi italijanskog kluba, 2019. godine dobio najprestižnije individualno priznanje, Zlatnu loptu FSS za najboljeg trenera Srbije.

Bolonja, koju je jedno vrijeme sa velikim uspjehom vodio i sadašnji direktor sportskog sektora FSS Miroslav Tanjga (nagrada za trenera meseca u Seriji A), pruža odlične rezultate ove sezone i bori se za mjesto koje vodi u Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije