Život

Ponedeljak, 05.02.2024.

16:04

"Blagoslovena je Breskvica": I monasi uživaju u pesmi "Gnezdo orlovo" VIDEO

Jedna od potencijalnih predstavnika Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji je i mlada pevačica Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo". Odmah po objavljivanju njena pesma je postala jedna od slušanijih i zasad je vodeći favorit za pobedu, sudeći po komentarima.

Izvor: B92

Foto: M.M./ATAImages

Naravno da komentari na ovu numeru nisu izostali, pa osim onih koji hvale etno i tradicionalno u njenoj kompoziciji, ima i negativnih komentara, pa čak i onih koji kažu da je pevačica ovom numerom izvređala Albaniju.

Na sve to, mlada pevačica Anđela Ignjatović, publici poznatija kao Breskvica, ne obraža pažnju, već se vredno sprema za takmičenje koje će je možda i odvesti u Švedsku.

Koliko je sama pesma popularna, pokazuje i snimak koji se pojavio na TikToku. Naime, na istoimenom snimku možemo videti monaha koji se snima dok sluša numeru "Gnezdo orlovo".
@srdjandobrota @Драшко Станивуковић #breskvica @DragomirDespic_design #gnezdoorlovo ♬ original sound - Srdjan Dobrota
Verujemo da će tek sada, nakon ovog snimka, komentari planuti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: