U Novom Sadu i Bečeju vozili automobile, u Bačkoj Palanci bicikl sa više od 2,20 promila

Novosadska policija je proteklog vikenda iz saobraćaja u Južnobačkom okrugu isključila 126 vozača i 18 vozila, a zadržala 21 vozača.
U Novom Sadu i Bečeju vozili automobile, u Bačkoj Palanci bicikl sa više od 2,20 promila
Foto: 021.rs
Dvanaest vozača je zadržano jer su vozili pijani, a šest vozača je zadržano zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.
 
Trojica vozača se terete za nasilničku vožnju, jer su, u Novom Sadu i Bečeju vozili automobile, a u Bačkoj Palanci bicikl, sa više od 2,20 promila alkohola u organizmu.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Inače, u periodu od 2. do 4. februara novosadska policija je na području Južnobačkog okruga kaznila vozače zbog ukupno 1.002 prekršaja.
U periodu od 2. do 4. februara, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 10 osoba lakše povređeno.
 
U istom intervalu, ali u Novom Sadu, bilo je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam osoba lakše povređeno.
  • Joca

    05.02.2024 13:52
    bicikliste u 'aps - ubice i kumove na slobodu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika