Humanitarni bazar za porodicu Krstić danas na Ribljoj pijaci: Pomozite koliko možete

Humanitarni bazar za porodicu Krstić, koja je ostala bez doma u požaru, održaće se u nedelju, 4. februara, od 16 do 20 časova, na Ribljoj pijaci.
Humanitarni bazar za porodicu Krstić danas na Ribljoj pijaci: Pomozite koliko možete
Foto: 021.rs
Prodavaće se džemovi, kolači, peciva, igračke, nakit, zimnica... Profesionalni kuvar pripremaće u dva kotlića pasulj i paprikaš, a muziku će puštati DJ.
 
Veliku podršku dala je i Tržnica, obezbedivši 50 tezgi na Ribljoj pijaci, bez naknade.
Fejsbuk grupa Novosađanke, koja je pokrenula akciju za porodicu Krstić, apeluje na sve koji žele da pomognu koliko mogu novčano.
Ova porodica izgubila je svoj dom u požaru pre pet godina. Primorani da se sklone sa ulice, sele se u Lok, u zemljanu kuću staru sto godina koju plaćaju 12.000 dinara mesečno (otplaćuju na kredit).
 
Uz neprestane, ali bezuspešne pokušaje da obnove kuću, Krstići svakog dana po malo ostaju bez krova nad glavom. Pomoć su potražili na više adresa, pa i od raznih državnih institucija, ali sve se završilo samo na praznim obećanjima.
 
 
"Oni su divni, vredni i radni ljudi. Lavovski se bore za svoju dečicu, radeći razne teške fizičke poslove. Ostala je još samo jedna soba u kojoj su svi smešteni (njih devetoro), ali ni ona neće izdržati još dugo. Molim vas is sveg srca da pomognemo ovoj porodici da se deca više ne smrzavaju i da dobiju normalne uslove za život... Svi po malo i verujem da cemo uspeti zajedničkim snagama kao i do sada u svim započetim akcijama", objašnjava Marina Antonijević, koja je pokrenula ovu akciju.
 
Od porodice Krstić je dobila saglasnost za prikupljanje novčanih sredstava u njihovo ime. Račun za uplatu: 115-0038163577650-12, na ime Marina Antonijević, Novi Sad.

Više informacija o bazaru možete pronaći na OVOM linku.

  • Pera

    04.02.2024 21:37
    Stvarno ne razumem? Ko udara minus na ovakvu vest?
  • Milica

    04.02.2024 13:06
    Naravno da treba pomoći. Pitam se ko to udara minuse,pa to su neljudi, bez mozga i morala. Sramvasbilo i vas i onog što vas plaća.
  • mile

    04.02.2024 11:15
    Softver za botovanje ne vidi razliku, on botuje čim je nešto pozitivno.Samo sebe ne botuje. Nesretnici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti