Zavetnici podržali SNS u Trsteniku, ali stoje iza izrečenih kritika na račun naprednjaka 1Foto: FB Kristina Marković

Zavetnici su ušli u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom i u Trsteniku, saopštola je Kristina Marković iz lokalnog odbora Zavetnika u Trsteniku.

Ona je na svom Fejsbuk profilu napisala da je Zavetnike na ovakvu odluku navela činjenica da imaju samo jednog odbornika,

„Na ovakvu odluku navela nas je činjenica da imamo samo jednog odbornika i ta brojka nikako nije dovoljna da utiče na izglasavanje ili neizglasavanje nekog predloga, dok smo sa ovom koalicijom dobili mogućnost da mnogo toga uradimo za našu opštinu i građane u njoj. Mi takođe imamo odgovornost prema građanima koji su nam ukazali poverenje i koji sada od nas očekuju dela, a ne samo puku kritiku vlasti. Smatram da tako treba da bude, jer bavimo se politikom, nismo posmatrači i kritičari“, napisal je ona.

Kako je dodala, i dalje stoji iza svake svoje reči i svega što je sve što je do sad izgovorila protiv rada SNS, ali se u isto vreme nada da će vlast u novom sazivu raditi mnogo bolje i odgovornije.

„Želim da se osvrnem i na Miroslava Aleksića. Reči o našoj saradnji nije bilo, razlog za to je veoma jasan- Ne mogu da verujem čoveku koji Mariniku Tepić drži pod ruku. U narednom periodu, posvetićemo se isključivo radu na poboljšanju života naših građana i nadamo se uspešnoj saradnji sa koalicionim partnerima“, zaključila je ona.

Zavetnici su u Trsteniku dali podršku kandidatkinji SNS za gradonačelnicu Mileni Turk, prenosi Nova i dodaje d aje ovo četvrta opština u kojoj Zavetnici pružaju podršku SNS posle Kuršumlije, Kruševca i Vlasotinca,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari