Dejvis kup: Kecmanović i Lajović sutra protiv Slovaka

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki rekao je danas da je Miomir Kecmanović odigrao odlično u Australiji, da se oseća dobro i ima samopouzdanja.
Dejvis kup: Kecmanović i Lajović sutra protiv Slovaka
Foto: Pixabay
Zbog toga je odlučeno da on počne meč protiv Slovačke 2. februara u Kraljevu, saopštio je Teniski savez Srbije.
 
Kecmanović će u petak od 15 časova igrati protiv Lukaša Klajna, nakon čega se očekuje meč Dušana Lajovića i Aleksa Molčana.
"Što se tiče sastava dublova, sve će zavisiti od rezultata posle prvog dana. Videćemo i kojim ćemo rezultatom završiti dan, ali i šta će biti najbolja opcija za subotu", kazao je Troicki, dodajući da je najvažnije doći do tri boda koja su potrebna za pobedu.
 
Pozvao je publiku da dođe u što većem broju da podrži srpski tim u Kraljevu.
Kecmanović je naveo da će se truditi da da sve od sebe i da donese poen Srbiji.
 
"Klajna znam iz viđenja, nisam igrao protiv njega, ali znam da voli da igra na bržoj podlozi, na betonu, nadam se da će ovo da mu predstavlja problem i da ću uspeti da ga pobedim", poručio je Kecmanović.
 
Lajović je govoreći o svom protivniku kazao da je protiv njega igrao jednom u Hamburgu pre više od dve godine, kada se Molčan "probijao".
 
"Favoriti smo na papiru, ali to ništa ne znači. Trenirali smo dobro ove nedelje, pripremali smo se, odradili smo sve šta treba i na nama je da damo svoj maksimu", rekao je Lajović.
U subotu od 13 časova prvo se igra meč u dublu. 
 
 Za Srbiju će igrati Nikola Ćaćić i Miomir Kecmanović, dok bi za Slovačku trebalo da nastupe Jozef Kovalik i Igor Zelenaj.
 
Po završetku dubl meča biće odigrana dva preostala sing duela. Kecmanović će prvo igrati sa Molčanom, a potom će se sastati Lajović i Klajn.
  • Andrija Šrek

    02.02.2024 10:47
    !!
    Maksimu sing

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).