Scena

Ovu pjevačicu nazivaju ženskim Džejem

Ovu pjevačicu nazivaju ženskim Džejem
Foto: Instagram | Ovu pjevačicu nazivaju ženskim Džejem

Film o životu muzičke legende Džeja Ramadanovskog privukao je veliku pažnju javnosti, a ko će najbolje da prokomentariše projekciju pjevačevog odrastanja nego njegov dugogodišnji prijatelj Acko Nezirović.

"Film je baš predstavio način na koji je Džej živeo. Zaista znam mnogo o Džeju, družili smo se preko 25 godina. Svaki dan smo se viđali i bili smo veliki prijatelji. Kasnije je i Mina Kostić počela da se druži sa nama, bila je kao naša sestra. Zvali smo je ženski Džej (smijeh), on je Minu nazivao sestrom, baš je voleo", otkrio je Acko za Grand.

Ovo je potvrdila i Mina Kostić koja se dragog Džeja uvijek sjeti sa sjetom u glasu, ali i osmijehom koji joj izmame anegdote sa legendarnim pjevačem.

"Istina je da me je Džej nazivao sestrom. Ja sam počela da pevam tek 1992. godine i svi me pitaju zbog čega ja nisam otpevala pesmu za film, ne znam, verovatno zbog toga što se tad nisam družila s njim. U Beogradu sam pevala tek kasnije ’93. i ’94. godine“, rekla je Mina i dodala:

"Džej me je tada upoznao. Mogu da kažem šta god da pričali ja sam njega volela kao brata i čast mi je što sam imala takvog prijatelja, kolegu i nekoga ko me je voleo istinski. Imam prelep duet sa Džejem“, navela je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije